melkesahn 7 haftalık hamileyim kalp atışlarını da duydum fakat doktorum plasentanın aşşağıda oldugunu söyledi bu durumu yaşayan var mı?
Cansu-13 melkesahn zamanla yukarı çıkar korma ama benim doktorum kanaman alabilir demişti dikat et sadece ağır işler yapma
Mdnyldz melkesahn düzelir benimde Gebeliğimin başlarında bie dönem öyle olmuştu. Sonra düzeldi. Şimdi 32 haftalığız çok şükür
turansmom1 melkesahn Hep aşsagıdaydi ama çok sagliklı bir oğlum var şuan.Bol bol dinlen zamanala cıkacak yukarı
MKrasnic melkesahn zaten henüz çok yenisin canım plesenta büyüdükçe yukarı çıkıyor istisnai durumlar hariç. Korkma. Kanama olmaması için ağır iş ve ilişkiden uzak dur ama 7 hafta zaten yeni gebelik. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
SudeSelennnn daha çok erken doğumun belirlenmesi icin son haftalara kadar yukarı çıkar benimkide aşağıdaydı 27. Haftada çıkmıştı yukarı şuan 35. Haftamdayım normal gözüküyo
Bsraa35 melkesahn benim de aşağıdaydı canım kanamam vs oldu ama Protestan kullandım şimdi ise magnezyum kullanıyorum yukarı çıktı şükür dikkat et ağır iş ani oturma kalkma karnına baskı yapma ☺️
melkesahn Bsraa35 Bsraa35 kanamam yok ama olabilir ihtimali ile duphaston adında düşük tehdidi için kullanılan bi ilaç verdi onu kullanıyorum