[silindi] Merhaba kızlar. Benim adet tarihim 14 nisandı üç gün geçti. 12 Nisan’da 74 HCG çıkmıştı Bugün de acilde kan verdim 856 çıktı değerler iyi mi sizce artışı yani.🤗
[silindi] [silindi] adetten önce test yaptınız mı hiç. Ben de bekliyorum şuan. Ama bu kaset testler de en hassas kaç değerle öğrenilir ki. Normal gebelik testi için.
Seses [silindi] Bence gayet güzel hayırlı olsun rabbım keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasıp etsin ❤️❤️🤲
[silindi] [silindi] evet üç gün kala yaptım çok silik çıkmıştı hatta atmıştım buraya eski postlarimda var.
Yildizparlak Elcnbykckr bende adetimden 6 gün önce yaptım kan testi bir şey çıkmadı bugünde adetime daha 3 gün var çıkar mi acaba
Elcnbykckr Canım benimde adetten 2/3gün önce kan verdim 9 nisandı 20.4cıktı sonra adetim 1gün geçti 12nisan da 100.2cıktı 16nisanda verdim 700cıktı
Yildizparlak Elcnbykckr inşallah ya umut kesilmez Allah’tan o kadar çok istiyorum ki kelimeler yetmez anlatmaya
Elcnbykckr Yildizparlak olur insallah canım sen bi test yap istersen bak benimde erken yaptığın için silik çıktı cok kücük olduğu icin