ayse-budak1903 Merhaba sayfadaki anneler ben 34+3 haftalık hamileyim dün ve bugün idrarımı yaparken et parçası şeklinde sarımsı mukus yapısında bişey geldi bu nişan mı acaba herhangi bir ağrım yok
Mavimomm ayse-budak1903 genelde nişanı oyle tarif ederler ama net bisey soyluyemiycem benim ilk dogumum da suyun gelmişti çünkü dikkat edin kendinize
Misto ayse-budak1903 büyük ihtimal nisan gelmiş heran tetikte olun kendinizi takip edin dikkatli olun kendinizi yormayın uzun süre ayakta kalmayın çantanız hazır değilse hazırlayın sağlıklı doğumlar inşallah🌸🌸
YagmurAnnesi ayse-budak1903 bende 34+3 haftalık hamileyim bugün bende de çok ama çok az sümüksü akıntı geldi ama bekarken falanda oluyordu genelde üşüttüğümde… ama yine de korkumdan çantamı hazır ettim. benim 2. Hamileliğim ilk hamileliğimde pembemsi sümüksü gelmişti senin tarif ettiğin de nişana çok benziyor.. dikkat et dün bugün çok yordun mu kendini..
Morcivert07 ayse-budak1903 nişan kanla karışık sümüksü şeklinde gelir. Enfeksiyon varsa sarı akıntı ondan gelmiş olabilir.
ayse-budak1903 YagmurAnnesi çok teşekkür ederim yorucu bişey yapmadım genelde dinleniyorum ama ilk gebeliği olunca bide daha vakti erken olunca korktum biraz
ayse-budak1903 Morcivert07 geçen hafta normal kontrolüme gittim idrar tahlili yapıldı ama herhangi bi enfeksiyon görülmedi