Rabia_66 Selam arkadaşalar benim 2 hafta sonra 2li testim var ve oruç tutuyorum orucu bozacak bi durum varmi acaba
mucizebebek03 Rabia_66 Ben üç gün önce gittim canım renkli ultrasona veriyorlar ve özellikle tatlı şeyler yiyip bol şu içip gelin diyorlar bebek hareketlerine bakmak için burun kemiği ense kalınlığı popo hepsine bakıyorlar aç olsan hareket etmezse ertelenir
Bilge58 Rabia_66 bende 2 hafta önce yaptırdım çok miğde bulantım vardı 24 saat aç gittim diyebilirim sıkıntı olmadı doktorunuza sorun isterseniz .
Beyzan Rabia_66 kan vereceksiniz kan kan aldırmak orucu bozar mı bilmiyorum bazen kan verilen yerde azda olsa kan akıyor. Bir de ultasonla bakıyor Dr başka da bir şey yok
Beyzan happypregnant29 öyle bir şart yok çünkü kan değerlerine bakılmıyor sonuçta. Sadece iki değere bakılıyor. Bir de ultason var onda da ac tok fark etmez zaten
Gglhtrk Bilge58 aman yok ya ne gerek var doktora sormasına yeter ki orucu bozulmasın tutmaya devam etsin
Burcuburcuylz Beyzan Merhaba benim değerlerinde papp a 4.54 serbest beta 50.1 bi bilgin var mı acaba çok endişeliyim
Lilo Tok gitme şartı diye bir şey yok. Sadece ac olduğunuzda bebeğiniz daha az hareket edebilir ve ultrasonda ölçüm yapılmasını zorlaştırabilir. Kan vereceğiniz için de tansiyonunuz düşebilir . Bundan dolayi tok olmaniz tercih edilir.
mucizebebek03 Rabia_66 Yok canım devlet ya hemen söylemiyorlar tahminde bile bulunmadı daha çok küçük dedi ama haftaya çarşamba özele de gidecem onlar Belki söyler
Kvsraykt Rabia_66 valla yazanların aksine sabah erken olduğu için aç gitmiştim hiç birşey de demediler tok olman gerekiyor gibisinden hatta hareket bile gözlemledi kan verdim yani orucu bozmuyor vücuda giren birşey yok
Zezeeeyyldrm Rabia_66 ben aç gitmiştim bebeğim gayet hareketliydi ultrasondan baktı sonra kan vermeye gittim bu kadar
Beyzan Burcuburcuylz Malesef bilgim yok neden endişe yaptınız peki Dr bir şey mi söyledi risk belirten rapor çıktı mı