Krizantem_ Humanur_melegim55 Arkadasim Yilmaz Cetin e gidiyordu Ziya Çetin i duymussunuzdur onun kardeşi. Çok memnundu ve cep no da vermişti istediği zaman ulaşıyordu. Çoğu doktor vermiyor devlette.
Humanur_melegim55 Bursa1616 bende 2 defa gittim çok zor randevu bulunuyo diye baska doktora gideyim dedim sabah erken gidince randevu alınıyo mu biliyomusunuz
Humanur_melegim55 Bursa1616 detaylı ultrasona girdiniz mi bana çok uzağa randevu verdi 1haftayla kaçırdım 25haftalik oluyorum inşallah bakılır genede
Bursa1616 Humanur_melegim55 yok hayır hastaneden randevu alamıyorsunuz mhrsden alınması gerekiyor evet zeliha hanıma randevu çok zor bulunuyor
Bursa1616 Humanur_melegim55 evet girdim detaylı ultrasyona bakan yalnızca bir bayan vardı perinatolojide
Dilemege Bursa1616 perinatoloji bölümünde sadece Aliye hanım çalışıyor ama çok güzel ilgileniyor çok memnun kalmıştım ben 🤗
Humanur_melegim55 Dilemege banada 25 mayısa verdi şuan 18 hastalığım ozamn 25 olcam sekreter detaylı olmaz normal bakar dedi bende genede aldım randevu şansa inşallah bakılır