Mustafaahmet Kizlar ben 23 haftalık hamileyim bebeğimin başı aşağıda dedi doktor sizde öyle olan varmı bir zararı olmaz inşallah
Nurmiray Mustafaahmet benimde 27 de başı aşağıda dedi bi 31 de gittiğimde yukarı çıkmıştı şuan 35 bitecek yarın hala yukarıda döner muhtemelen sizinde 😊 doktorum hareketli bi bebek ondan dönüp duruyor demişti bi sorun olmaz yani
esraizmirli Mustafaahmet benimde 25. Haftadan beri dönük canım hiç pozisyon değiştirmedi 39+2 oldum hala öyle duruyor sadece ilk döndüğü zaman çok baskı oluyordu magnezyum başladı doktorum hemde erken doğumu engeller dedi şuan baskı falan hak getire hiçbişey yok 😂
Sevgi_123 Mustafaahmet ben 18 haftalık hamileyim benimde aşağıda doktor düzelir dedi sıkıntı yapmana gerek yok 😅
Mustafaahmet Nurmiray Hmm teşekkürler ederim benim doğumda sezeryanle korktum vaktinden erken doğar normal doğum olur diye diğer 2 çocuğum kafasını dönmemişti
esraizmirli Mustafaahmet benimki biraz fazla tosbik kuzum 4kg100 grdı en son ☺️ Tosbiklikten kanala giremiyor o yüzden çarşamba günü Allah izin verirse sezeryan olacagım ☺️
Krizantem_ Mustafaahmet Benim de 24. Haftamda baş aşağı pozisyon almıştı 32. Haftamdayım hala bas asagi. Doktorum 24.haftadan sonra bas asagi donmesini bekleriz dedi . Sorun yok yani rahat olun😊
Mustafaahmet Krizantem_ Hmm demek ki herkeste olan birşey miş ben daha önce 2 doğum yaptım onlar kafasını dönmeyince bundada tereddüt ettim😊
esraizmirli Mustafaahmet canım hiç haşlama yumurtamı aksatmadım hergün 2 tane yedim çiğ kuruyemiş çok tükettim portakal kaşar birde maden suyu bebeğe kilo aldırıyor bu yiyecekler düzenli yersen amaa doktorum genetik olabilir dedi çünkü bende 4200 doğmuşum ☺️
Mustafaahmet esraizmirli cnm maşallah cnm benimde 2 oğlum var 1 oğlum 3650 doğdu 2 oğlum 3250 doğdu şimdiki nsl olacak bilmiyorum
esraizmirli Mustafaahmet maşallah sağlıklı olsunlar da kilo önemsiz vallahi doğunca illaki alırlar ☺️
Ozlem23 Mustafaahmet birey olmaz döner o benim 22 de asagidaydi detaylı esnasında gene dönmüştü alanları bol ya dönüp duruyolar 😊