Lulemom Ben 72.6 ile hamile kalmıştım. 20. Haftaya kadar 1-1.5 kilo kadar almıştım. Şuan 21. Haftadayım ve 1 haftada 1.5 kilo almışım 🙄 toplamda 3 kilo oluyo ama 1 haftada 1.5 kilo almak biraz fazla değil mi sizce. Toplamda kiloma göre en fazla 10 kilo almam gerek. Ve beni bi telaş sardı şimdiden 🙈
Minimalistmom Lulemom bende böyleyim 17. Haftadayım hiç almadım ama iştahım Açıldı alcak gbiyim korkuyorum😢
Aysun1983 Lulemom belli haftalarda birden bi gidiyor sonra duruyor sonra yine hızlı alınıyor sonra yine duruyor bende ki rutin bu 😀5 haftam kaldı hatta 4 de olabilir inşallah 1 kilo daha alırım daha fazlasını bünyem kaldırır mı acaba 😀
Soe Lulemom muhtemelen ödemdir. Benim de bir kaç gün içinde 1 kg artı görmüşlüğüm var tartıda sonraki hafta sabitlenmişti muhtemelen ödemdi gitti.
Aysun1983 Lulemom yok cnm merak etme öyle olmuyor 😀ama dikkatli olmakta fayda var haftada alınan 1 kiloya değil aylık totalde aldığın kiloya bakmak lazım
Ays0 3 hafta da 4 kilo alınca kısa bir şok yaşamıştım ben de ama 3 farklı tartı onaylayınca kabullendim 😂 bundan sonraki süreçte çok daha hızlı olacak kilo alımın o yüzden dikkat et dedi doktorum ama sen zaten ediyorsun da bilemedim ki 🤷
Minecnbs Bende ilk 3 ay hic almadim simdi 6. Aya giriyorum 7 kilo aldim 😕 nasil yavaslaticam bilemiyorum
Mom040 10 haftalıkken annemlere gitmiştim bir hafta kalmıştık, dönüşte bir tartıldım +1,5 sonra buçuğu gitti 1i kaldı. :) En azından sizin bu haftalarda bebeğin de ağırlığı artıyor onunla ilgilidir, bir kısmı da ödem oluyor.