Nlfrylmz Deletedmom_5 Bye bye anne Bebek çantası aldim trendyoldan büyük kullanışlı. İndirimle 78 liraya falan gelmişti. Bir bakın isterseniz.
ysfali06 Deletedmom_5 ben e bebekten https://www.e-bebek.com/baby-mom-kapitoneli-sirt-cantasi-p-genbmmucnt011002 bu çantayı aldım memnunum baya geniş içi. 80 liraymış fiyatı
Merve0202 Trendyol dan 65₺ lik bi çanta vardı ven paylaş kazanla 35₺ aldım cok çok güzel geldi ve kocaman baya eşya alır
pol34 Dün yoyko mocca aldım hepsiburadadan şu an indirimde 120 TL yorumlara bakabilirsiniz her yerde 300 TL civarı bir çanta
benaslindayohum Deletedmom_5 ben ebebegin cantasini aldim siyah 80 tlye hatta geçen ay indirimle 50 yada 30tlye aldi herkes o ara sende alsaydin keske buyuklugu cok iyi baya esya alır insallah rabbm kullanmayıda nasip etsin
Deletedmom_5 benaslindayohum Amin sağlıkla kullanalım insallah. Gecen ay indirimden haberim yoktuki 😐
Mlttpl Deletedmom_5 Ben 40 TL’ye e bebek baby mom diye bir çantası var onu aldım ve gayet de kullanışlı geniş içi de tavsiye ederim