incikevsr Kayraaaaaaaa bol su iç hosaf helva ise yarıyor birde göğsünü sıcak suyla yıka sıcak havlu koyup masaj yap inşallah hemen gelir
Bbdd Kayraaaaaaaa dereotunu yoğurtla karıştırıp yemeyi deneyebilirsin bir-kac gün sütü gelmeyen arkadaşın öyle gelmişti
Aydaozk Kayraaaaaaaa ay çok sevindim darısı bana inşallah yaa valla çok dua ediyorum. Çok zor bir durum
Maliefem Kayraaaaaaaa kesinlikle rezene çayı tüket geceleri pekmez iç süper oluyor pekmezi vezneye koy 3 yemek kaşığı içine 1 çat kaşığı tereyağ yap Eriyene kadar ısıt sonra biraz sulandır iç canım süper süt yapıyor bende içiyorum
hande123 Kayraaaaaaaa canım kuru inciri kaynat suyunu iç arkadaşıma dr söylemiş bende yapıyorum işe yaradı
Ahugozlu Ayyy ya. Ben de 12gu is oldum. Sag gogsumu Bes dk tutuyor. Zaten 4-5 gun tutmadi. Halen bi sut Tam gelmedi. Sol gogsumu bi 10-15 dk tutuyor. Dogdugu gun den beri mama veriyoruz. 10gun kasikla verdik. Ustu Cok islaniyor 2-3 gundur de biberon ile veriyoruz. Su iciyorum bol a. Humana iciyotum Hem stelltea Hem rezene. Doktor bestlak damla Verdi. Pompa ile sagmayi deniyorum bu sefer ucu sisiyor sagmiyor ki ikisinden Zaten 15ml anca cikiyor. Stres yaptim Iyice. Bebegimi emzirmek istiyorum.
Kayraaaaaaaa Ahugozlu allah yardımcın olsun canım ya sürekli memeni ağzına ver emdikçe çoğalır inşallah
Melikefurkan Kayraaaaaaaa süt sağma makinası dene onunla sağ sütünü sagdikca gelirmiş süt arttırıcı yiyecekler içecekler de iç
DamlaSalkGl Kesinlikle rezene çayını öneririm . Hem bebeğin gazı azalıyor hem anne rahatlıyor hemde sütün çoğalıyor. Emzirirken klasik müzik açın sakinleşin bebekte sakinleşsin .
Ahugozlu Kayraaaaaaaa bugun Doktor Iki haftada gelmediyse bundan sonra da gelmez dedi. Iki gundur ara ara sagiyorum 20-25 ml oluyor oda 5-6 saatte. Sinirler alt ust