Elfelf475 Bebekbeklerkenn ben gidiyorum çok memnunum temiz ve su okuduğum fiyatlara göre gayet makul kaliteli bir hastane sağlık bakanının hastanesi zaten 🤭
fatmaa3440 [silindi] ben yılbaşndan çnde dışardn demir hayat yaptrdm 7340 ama tabi farklılklar var benm 8 muayene birde oda süslemedi yok pkette bende hediye hanıma gidiyrm ilk doğumumda ordaydı 2,5 sene oluck
Cansu-13 Hcrlyla açız diye ağlayanlara söyleceksiniz bunu çok şükür aç değilim Allah herkese bol kazanç versin
Bebekbeklerkenn Medipol yada acıbademde tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı acaba.başakşehirde oturuyorum doktor arayışındayım:/
Elfelf475 Bebekbeklerkenn medipol Mega Duygu Işıl Gencer ve Nagihan (soyadını unuttum)çok tavsiye ediliyor
alimerve Elfelf475 canım bende oraya gidicem de doktor arayışındayim Nagihan kaya yi çok öneriyorlar sen hangisine gidiyorsun birde doğum ücreti nedir
Elfelf475 Hilaluzuun ben gidiyorum ama ücret doktorlara göre değişiyor arayıp sorun söylüyorlar fiyatları 🌸
pink_dream25 eymenarasinannesi bizimde 245 mi neydi yanlış hatırlamıyosam hangi doktora gidiyorsun detaylıyı yaptırdın mı ? Ben bu hafta yaptırıcam inş
Elfelf475 Bebekbeklerkenn ben duygu Işıl gencere gidiyorum 5. Haftada başladım 14. Haftama giriyorum yarın muayenesi 270 TL ilgili eşimi de içeri alıyor ve çok güzel anlatıyor çok tatlı birisi 🌸 Tabi bu benim fikrim ama Google da araştırdım şikayet yok nerdeyse hakkında bu önemli benim için 😊
[silindi] fatmaa3440 oda süslemesi ben de de yok belki yolbaşından sonra değişmiştir fiyatlar inanın bilemiyorum demir hayat titanyum paketi yaptırdık biz
Bebekbeklerkenn Elfelf475 a çok sevindim eşleri içeri almasına da 😊bende 6. Haftadayım güvenip devam etmek istiyorum bi doktora bende şikayet görmedim deneyebilirim sanırım çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için🥰
alimerve Elfelf475 aynı hastaneye gideceğim doktor arayışındayım Duygu Işıl Gencer ve Nagihan kaya’yı duydum ikisi de çok iyiymiş muayene ücretini biliyorum ama doğum ücretini bilmiyorum siz biliyor musunuz
Elfelf475 Hilaluzuun medipol mega bağcılarda esenler daha ucuzmuş yakınlar birbirlerine ama ben doktorumdan memnunum ücretine bakmadım daha uygun isterseniz esenleri de araştırabilirsiniz
balkiz12 ogrencianne35 Ankara lokman hekim doç dr Hatice Çelik doğum paketi almıştım aralıktan önce 5750 muayneler ve doğum içinde doğum fotoğrafları vs.sezeryan normal arası fark yok