Melek_ceyhan Cinsiyetimizi ogrendik cok şükür kızlar ortadaki kordon mu anlayamadım bebişim büzüşük duruyor hep 😊
aannepandaa Melek_ceyhan ne görüyorsanız aynı öyle doğuyorlar. Yüz şekillerş vs. Benim kızımın çenesinde gamzesi gözğkmüştü. Ve 2 yanağında bi çenesindr gamzeleri var. Gamzeli kuşum benim. Doğar doğmaz gördüğüm ilk şey gamzesi.. 😍😍
zk92 aannepandaa Maşallah 😇kaç haftalıkken o kadar net belli olmuştu. Ben 21 haftalığım detaylı ultrasonda yüzünü net gördük benim kız bağdaş kurmuş ellerini kalçasının altına koymuş 😂 ama yüzü daha değişir dediler bilemedim 🤷
busra-_-01 zk92 evet canım çok değişiyor elimin yüzü sivri benim yuvarlak 20 haftalık detaylı ultrasonda net bir fotoğrafı vardı aynı eşime benzeyordu şimdi 35. Haftada tıpkı bana benzemiş
aannepandaa zk92 detaylıdan itibaren net gözüküyor zaten ama gamzesini 31.hftda gördük. Doğar doğmaz sol yanağındaki gamzesini gördükk.. 😍😍 2 yanağında bide çenesindr gamze var. Gün geçtikçe daha belirginleşiyor.
zk92 busra-_-01 yaa maşallah 🥰 benim kızında o kadar güzel bir burnu var ki hafif kalkık kimseye benzetemedim 😂