Ftma_a buiyimi ilk gebelerinizden kalan hastane çıkışı falan var mıydı. Benimkiler sararmış. Neyle yıkamalıyım bilemiyorum
Didoo9 Munisee inşallah bayram sonrası sokağa çıkma kısıtlaması kalkarda gönlümüze göre tamamlarız alışverişi 🌸
Duyguhd Didoo9 Aminn hepimize inşallah en önemlisi de sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah 😊🤲🌺🌺
Rmys_eyllhfa_ Didoo9 inşallah güzel yavrularımız erken den gelmezler yoksa baya sıkıntı yaşarız bu rahatlıkla 😅😅
Didoo9 Rmys_eyllhfa_ kız bebekler erken gelir diyorlar bir de bakalım ne zaman gelmek isteyecek benim minik 👼🏻
Esen3535 Didoo9 bende başlamadım doğumum Ağustos’ta son aylar ağırlaşırım Diye Mayıs ta başlarım diye düşünüyorum
Zezz Lavinyaaaa %85 erkek dedi acildeki dokyir kendi doktorum kiz olabilir dedi bendeerkek kiyafet almistim kafsm tam karisti bnmde
Didoo9 Lavinyaaaa korkutmak istemem ama 3 kere erkek denildi bana da 😅 %100 denildiyse değişmez bence
Zezz Didoo9 eylul annesi olcam nasipse cinsiyette ikilemde kakdikar…besikte sonradan buyuyen beşiğe karar verdim baza olabilen lakin nerdenvalcam internet vs cok guvenmiyirum