Minigimm0 Merhaba Allah nasip ederse bende bir kiz annesi olacagim. Babamiz elif istiyor yanina uygun isim istiyorum ama birturlu kararsiz kaliyirum . Birde cevremde elif cok nadir oda pek konusma firsatim olan kisiler degil.cevrenizdeki elif olan kisilerin karakteri kisiligi nasil biriler .
Bsra06 Minigimm0 çoğunlukla kibar elif isminde tanıdıklarım kibar çekingen.. elif sare veya elif eda … elif su … elif zeynep…. elif şura …. elif dua … elif lila…. elif ferda…. elif esra…
Ftmagull Minigimm0 elif olup da kötü olan arkadasım yok çok şükür hatta bi arkadasımın adı da elif nur baya güzel hem çok iyi 😊
[silindi] Bsra06 Ftmagull Benm de esim ve kizim elif istiyor ben emin olamiyorum ama bu yorumlar beni de etkiledii🥰🌸
Lebede Meu-19 lena kızımın ismi kuranda geciyor ama bir anlami yok sadece baglac olarak uzerine uzerimize toplumun kabilenin uzerine. Lina yumusak hurma fidesi
gulin-35 Minigimm0 uc dort tane elıff tanıyorum bır tanesı yegenım cok sakın ve sıcak kanlılar tek elif koyun cok guzel bence bızımkı elifnaz