alininannesiii ben kanal tedavisi oldum diş ağrısından ölüyordum. Dayanamadım gittim. İlk üç ay genelde yapılması önerilmiyor. En uygun zaman dilimi 12. Hafta ve 28. Hafta arası. Ben 20. Haftadaydım. Önce doğum doktoruna gidip izin belgesi alıyorsun o kağıdın üstüne az anestezi verilmek şartıyla yapılsın yazıyor. Sonra dişçiye gittim. Dişçiye sordum az anestezi ne demek diye. Acı hissedecek miyim dedim. Alakası yok hiçbir şey hissetmeyeceksin sadece iki yerden vuracağıma tek yerden vuracağım dedi. İki dişimde de çürük sinire dayanmış ikisini de kanal yaptı iki gün arayla gittim. İki kez anestezi uygulandı dişimin çevresine. Kanal olurken hiç ağrımadı ama tedaviden sonra şiddetli bi hissettim ağrı hissettim bu da iki gün sürdü. Doktor parol içebilirsin dedi. İki gün sonra rahata verdim şimdi diyorum iyi ki de yaptırmışım çünkü dişte oluşan iltihap ve çürükler bebeğe daha çok zarar veriyor. Anestezi lokal olduğu için bölgesel kana karışıyor hiçbir zararı yok dedi doktorum. Güvenle gidip yaptırabilirsin rahat edersin.