Sedagmlksz Neserr şok markette crocs tarzı var. Ben dün aldım gayet güzel. Normal crocs lar çok pahalı. Normal hayatta tercih edebileceğim bir terlik değil ancak hastane için çok önerdikleri için muadilini aldım
Busehnm Neserr bir iki numara büyük almanizda fayda var ama kalıpları küçük bilginiz olsun malum son zaman ayaklar da sismeye başlıyor genelde:)
flowers Lilasever kizlar ben https://www.flo.com.tr/urun/polaris-600155z-krem-kadin-ev-terligi-100578694 bundan aldım sizce rahat olurmu doğum onumuzdeki ayın ortasında
Kahvela flowers hastanede giyeceksiniz de sonra ne olcak bu terlik dışarda mı giymeye devam edeceksiniz
Sevi36610 Bende crocs var onu götürcem zaten muhtemelen sokakta da doğuma kdar onu giyerim.yazları da genel de tatilde felan crocs giyiyorum çok rahat oluyor.
Kahvela flowers içinize siniyorsa sorun yok 😘 hastane koridoru çok pis çünkü tuvalete giren de geliyo kan içinde gezen de. Maddi durumunuz el vermezse yeniden almaya eve gelince açık havada bekletirsiniz bi kaç gün dezenfektan sıkıp makinede de iki üç kez yıkarsınız ☺️☺️
Beyazmelekkk Kızlar bende alacağım terliği daha sonra dışarıda gezmede vs giymekte istiyoruum öyle bir model alicam artık
SB_ Neserr hastane için zorunlu bi terlik tarzı mı var 🙄 bilmediğimden soruyorum yorumlara baktım da hemen hemen hepsi aynı tarz bi mecburiyet mi var
Kahvela SB_ mecburiyet yok tabi ki hem rahatlık hemde temizlenebilir olması açısından genelde aynı tarz modeller tercih ediliyor. Daha sonra dışarda da giymek mümkün. Hasır bi terliği dışarda giyebilirsiniz ama hastanede giyer misiniz sizce ☺️☺️
Bsmlh SB_ hayır ama süslü pelüş gibi vs su gelir kan gelir yıkasanız kurumaz zaten hastanede sıkıntı olur ama bu cros tarzı olanı hemen su tut kurula ondan cok tercih ediliyor
flowers Kahvela en kotu atarım 30₺ aldım zaten ben rahat olup olmayacağını sordum sadece makineye spor ayakkabıyı atınca bile sıfır gibi tertemiz oluyor🥰 onemli olan hastane de rahat terlikle yürümek bence sırf disarda giyilecek diye sert bisey almayı düşünmedim hic
SB_ Kahvela hmm anladım Ben terlik giyinmesini çok severim bu yüzden farklı modellerim var hastane için uygun olanlarda mevcut ama postu görünce bi an işte mecburi bi tarz terlik lazım sandım 😅 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙏🏻💕
Cns3 flowers benimkinde aynı böyle canım bence yumuşacık rahat rahat 🤗 ben çok begendım daha sonrada yıkar evde kullanırım👍🏻