oznrgkdnz_ Okudum arkadaşım hiç korkma Allah’ın izniyle Rabbim korur sağ salim hepimiz bebeklerimizi kucağmıza alırız sağlıkla hayırla inşallah 💓🌺🦋
bebisini-bekliyor Ilkayy okudum canım Allah bebeğini korusun ınsallah saglıkla sana bagıslasın🤲 devam ediyormu kanama aklına kötü bişey getirme benım de 3. Ayımdaydı galıba oyle olmuştu acile gittim bişey cıkmadı yatış verdi kan sulandırıcı kullanıyorm ondan olmuş sanırım dıye tahmin ediyoruz inşallah senın de oyle bır anlık bişeydir
Ilkayy bebisini-bekliyor allah razı olsun devam eriyor canım kanamam sanki adet oluyormuşum gibi kan geliyor
fpkprensesim Ilkayy kanama hala durmadı mı ? Canım rahatla strese girdikçe daha kötü olur iyi şeyler düşün iyi olsun bol bol dua et
fpkprensesim Ilkayy neden olur ki doktor ne diyo şuan baya süre oldu geçmedi de baksana inşallah geçer biran önce dualarım seninle canım
Gigy Ilkayy Allah’ım şafi ismiyle şifa versin inşallah canım ,inşirah süresini aç dinle inanılmaz bir duadır ,Allah’ın mucizeleri çoktur,olumlu düşün 🙏🙏🙏