Yasinimm Dün eşime iş aramaya gittik o kadar yürüdüm fakat bulamadık ve dünden beri hareket etmiyor bu beni korkutuyor 😭😭😭
Fatosef Yasinimm bi ağrı sızın oldu mu yürürken haftan kaç bu arada bazen hissedilmeyebiliyor. Sırt üstü uzanmayi dene tepki verir muhtemeln.
BurcuLice Yasinimm canım endişelenme tatlı birşeyler atıştır sol tarafına yat yada elinle uyar karnına dokun biraz rahatsız et 36. Haftadayım ben bazen hissetmiyorum eğer büyükse bebeğin korkma sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah
Pelin__1 Yasinimm Dün aynı şeyi yaşadım çok yoruldum 1 kere bile hareket etmedi her gün kıpır kıpır olan bebek, sabaha karşı uyanmıştım bir baktım pıt pıt vuruyor. Yorulduğun için uyuyordur annesi korkma hareketlenir bugün, kaçınca haftadasın
Gul76 Yasinimm insan yorulunca hareket hissetmiyo zaten dinlendinginde belli olur bende 28 haftamdayim 2 gun once cok yorucu bi gün gecirfim ve aksam 22ye kadar hissetmedim korktum uzandım bekledim tatli cikolata felan yedim baktim hafif atti korkma yani yorgunluktandir
Alev16 Yasinimm çikolata yiyin sol tarafınıza uzanın hareket edecektir. Benimde öyle olmustu cok korkmuştum duruma gittim bu sekilde yapmamı söylemişti ve benim kızım megerse uyuyormuş o yüzden hareket etmiyormuş 😂 eger ciddi anlamda 2 Gün hareket etmiyorsa mutlaka hastaneye gidin
Morvy Yasinimm sen gece uyurken o hareketleniyordur hissetmiyosundur cok hareket ettiginde bebeklere ninni gibi gelirmis hep uyurlarmis. Ama icin rahat edicekse bence bir acile git seninde stres yapmaman lazim cünkü🙏🏻
Fatosef Yasinimm canm aynı gün aynı haftaymisiz senle benimde 27+3. Bebek düzenli olarak vuruyor bu haftada baya hissetmen lazm tabi kız bebekse daha az oynayabilir.
irorkay Yasinimm benim de dün öyleydi dışarıdaydım çok su vs içemedim yoruldum herhalde ondandı. Akşam hatta gece etti hareket. Bayağı geç oldu ama etti.
Seresozge Yasinimm aile hekimine gidip hemşireden rica etseniz kalp sesini dinletir bebişte yorulmuştur korkmayın🌸