Aysun1983 SB_ o burç kısmına bende takılıyorum :)20/25 arası olur diyor bizde 19_05 istiyoruz "cimbom"aşkı 😍bakalım bir sonraki kontrole artık net cvp alırız
SB_ Aysun1983 aaa o benim aklıma hiç gelmedi 😍 💛❤ Ben aslında boğa burcu olsun istemiyorum 20sinden itibaren ikizler burcu başlıyor Normal doğum olsaydı eğer zaten ikizler olacaktı
Aysun1983 SB_ ya bende ikizler istemiyorum ama 19_05 iyidir inşallah doktorlarımız da kabul eder 😍olmazsa 20 Mayıs olur hala boğa oluyor 21 olmaz 🤪sen boğa neden istemiyorsun
2prensin_annesi Tuuanammm mayıs ’ın 15 ine gün aldık ilk oglum da zorunlu sezeryandi bu da öyle olcak 😊 38+3 olmuş olcaz
Tubasel5 33 haftalık olduk şükür ama bebek toplanması sertleşmesi oluyor bende 2 haftadır . Nstye girdiğimde birsey çıkmamıştı ama bu ara yine çoğaldı haftaya kontrol var insallah birden çıkmaz. Sizlerdede oluyor mu
Rozalinda Tubasel5 ya ben toplanma nasıl bişey bilmiyorum ama bebek nerde hissediyorum hep bazen iyice şişiriyor sağ tarafımı sanırım bu toplanma oluyor, nts ye ben daha hiç girmedim. En son 32 de kontrole gitmiştim. Haftaya 35 de yine gidicem
Gamzeoztrk Tuuanammm bobreginizde ne gibi bir sıkıntı var acaba benim sol batın boslukta ve iki bobregimde de büyüme var ama oğlumda bişey yok çok şükür 🙏
ilknurrkrc Zeynep0606 bizimde kilomuz 2 200 az gibi sınırda dedi doktorumuz çok yiyemiyorum bende üzgünüm 😞
Rozalinda Tuuanammm geçmiş olsun ya benim de böbreğimin biri olması gereken yerde değil yani pelvik böbrekmiş, bi sıkıntım olmadı bu yasıma kadar😌 vee malesef ki benim de bebegımın de sağ ayagı içe doğru dönükmüş dogunca tedavi olucak geçicek insallah🤲
Burcuuylmaz Rozalinda 33+2 deyim sol tarafım felç, sağ tarafım bacaktan yukarı çürüdü arkamda 3 yastık dik yatmaya çalışıyorum eller ayaklar kocaman ×2 burnumu saymiyorum bile :))38 numara ayağım 40 numara oldu:))
ilknurrkrc Zeynep0606 yani insan çerez yemez mi eskiden çok severdim yiyemedim gebelikte sonra muzlu sütün içine falan koyup blenderle içmeye başladm şimdi onu bile yutamıyorum😞
Min23 Rozalinda Allah yardımcımız olsun 🥰🥰🥰sağlıkla kucağımıza alırız inşallah geçecek bunlar da Allahin izniyle 🙏🙏garip olan da insan yine de özlüyor bu günleri 😕😕🥺