058elf Fatmatt Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sizi de ona hayırlı anne baba 🌸 sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah💜
fatmacos Busebse ilk kızımın adı Mihrimah Sultan tek Mihrimah da olur 2. De kız olursa hüma hatun, hümaşah, mahinur hatun falan var aklımızda
Portakalgeliyor Busebse Esila koyucağım allahın izniyle aklımda hiç bu isim yoktu ben rüyamda görmüştüm :) anlamı çok büyük benim için 🥰 Ebrar , gece , birce , buğlem , belemir bu isimler tercihimdi .
Busebse zynn koymazdim canım anneerede dedim kimse isim. Önermesin diye her iki aile ye esitim anlicagin 😂
zynn tatlican28 Ben kayınvalide ne güzel karar vermiş niye uygulamiyosunuz diye bişey yazdığımı hatirlamiyorum. Zaten anne ve babanın koyması taraftarıyım. Postu açan kişi Elisa ismiyle ilgili konuşmuş. Hani biran önce isim bulayım bu ismi koymayayim diye. Burda çocuğunun adına Elisa koyanlar/koyacak olanlar var kötü bı isim olmadığını veya kendi ismimi koyun diye diretmedigini anlatmaya çalıştım. Nasıl anladiysaniz..
[silindi] Busebse duyulmamis olmasi sart mi sizin için? Yanlis anlamayın ama Duyulmamis isim olacak diye tonla uyduruk isim çıkardık ben buna cok üzülüyorum
Nelmali Busebse herkes meva tutturmuş bu ara anlamını bilmiyorum ama bizde Neva var ses ahenk anlamı kız kardeşimin ismi Nida var o da seslenmek Nilay var nil nehrine yansiyan ay ışığı Nisa kadın demek zaten biz 3 kız kardeşiz isimlerimiz bunlar
zynn Busebse ben Nil ela defne Ilgın isimlerini beğeniyorum öneri olsun. Kızımın adı da melodi fikir olsun
Mucize_anne32 Mervesngr71 rabbim nasip ederse bizde doğa koyucaz büyük kızım doğa nefes koyalım anne diyor