Merhabalar sonunda doğum hikayemi paylaşıyorum hiç gelmeyecekmiş bu günler gibi geliyordu öncelikle çok rahat bi hamilelik geçirdim ne mide bulantısı ne de başka bişey neyse başından beri sezeryan doğum istiyordum normal doğumdan korkuyordum 14.04.21 çarşamba günü sabah 8 de hastaneye yatışım oldu tam 39 haftalıktım kontroller falan derken hazırladılar beni doğum için götürmeye geldiler başladım ağlamaya iğneden bile korkan ben amaliyat olacaktım neyse girdim amaliyathaneye ilk belden iğnemi yaptılar hissetmedim diyenler vardı burda okuduğumda ama benim canım yandı ağrı eşiğim düşük belki de o yüzden sonra sonta mı taktılar herşeyi hissettim kızlar acı yoktu ama herşeyi hissediyordum işlemlere başladıklarında hatta durun ben herşeyi hissediyorum dedim yapmayın falan diyorum😁 neyse başladılar ben çok paniğim tabi neyse bebeğimi çıkartırken bi baskı hissettim orda bağırdım canım yandı biraz ama az panik olduğum için bağırdım belki de sonra hemen kızımın sesini duydum hemn başladı ağlamaya 11.48 de 2940 gr doğdu çok şükür 1 2 dk sonra getirdiler öptüm kokladım onu götürdüler sonra tabi odaya çıkarmışlar o arada benim dikişlerim tamamlandı odaya çıkardılar tabi beni kimse beklemiyor amaliyathane önünde bir tek kayınpederim beklemiş ☺️ Herkes bebeğin yanında odada gittim Ben de odaya 6 saatte uyuşukluğum geçti ağrım adet sancısı gibi sürekli vardı ilk ayağa kalkmam korktuğum gibi değildi ama 1 2 saat sonra dikiş yerimde bi yanma çok kötüydü yürüyemedim acıdan hemn iğne yaptırdım sonra hep bi adet sancısı gibi sürekli acı oluyor kızlar meleğim uyuyor şimdi normalde olsa sezeryanda olsa acılar geçiyor sonuç olarak geriye cennet kokulu melek kalıyor değiyor bütün sıkıntılara herkeze sağlıklı sıhaatli doğumlar diliyorum ♥️