mucizemm_3 Ben 36 haftalık hamileyim bu hafta randevum var 37 ci haftada rapor alacağım bu ikinci sezeryanım olacak sizce alttan muayene eder mi ona göre Ağdaya gideceğim 38 zaten doğumum olacak 37 gidersem doğum zamanı tam alınmayabilir
Hatice68 mucizemm_3 bende 10 gün önce sezeryan oldum ebe 4 kere falan alttan muayene etti açıklık varmi diye
Busehnm mucizemm_3 sezeryana karar verildiyse genelde alttan muayeneye gerek görülmüyor , siz yine de tedbirli gidin.. arkadaşım son kontrole gittginde direkt yatış verip doguma almışlardı bu haftalarda hep risk var
EceveDenizinAnnesi teachervera 9 gün sonra sezeryan olacağım. Vajinal muayene edilmedim. Zaten ultrasonda tüm detayları görüyor. Ekstra zamanından önce su gelmesi vb olmadığı sürece muayene edeceklerini düşünmüyorum.
Hatice68 teachervera benim sezeryan günümün bir gun öncesi hem suyum hem nisanim geldi o yüzden baktılar bana da
turansmom1 mucizemm_3 Bende zorunlu sezaryen oldum. Kontrole gittim sancım çiktı doktorum açilmama bakti yoksa biraz daha bekleyecekti ama 8 cm olunca direk aldı
turansmom1 mucizemm_3 cümlenin devamini yazmayi unutmuşum kızz. Alttan bakanda var, bakmayanda canım. Ben ağda yapmıstım hergün üzerine yinede jiletle geciyordum her an doguma hazir gibi