Ceri5 Kızlar selam 23. Haftamızdayız, tatil planımız var eşimle 5 saat uzaklıkta bir yer. Hamileliğimde her şey yolunda en başından beri böyleydi çok şükür, bi kaç kişi gidilmez vs dedi siz ne dersiniz ☺️
Dareyn Ceri5 yani bence biraz uzaklaşmak muazzam bir his 🥰🌸Siz koronavirüs tedbirlerinizi alın lütfen bir de bende uzak yerlere Seyehat ettiğim için biliyorum araba sizin ise eğer lütfen yavaş yavaş gidin ve mola vererek ilerleyin ve her mola yerinde yavaş tempo ile sık sık yürüyün benim doktorum böyle tembih etmişti 💕💕
Aynur-13 Ceri5 gittiginiz yere göre değişir virüsü göz önünde bulundurursak ben doğru düzgün dışarı bile çıkmıyorum tatil psikolojik olarak çok iyi gelirdi ama ya virüsle karşı karşıya kalırsam sadece kendi bedenim için değil bana emanet edilen birde can var o yüzden gitmezdim ben
Ceri5 Aynur-13 sanırım ilk o iyi gelen kısmını düşünerek hareket edeceğim pozitif düşüneceğim 😝🙊 Aynur-13
beyzanur_kbn Ceri5 suan 13. Haftadayim 20. Haftadan sonra bende gidecegim insallah istanbuldan bolu taraflarına doğru balayına da gidememiştim zaten dikkat ettigim surece oranin virus acisindan İstanbul’dan daha tehlikeli olacağını düşünmüyorum Allah’ın izniyle😌
Semy Ceri5 covid için önleminizi aldıktan sonra niye gidilmesin ki 🌸 keyfinize bakın ama dikkat edin 🤍
GoncaClk Ceri5 Bence gidilir zaten herşey yolundaymis bı sıkıntı da yokmuş o zaman fırsatı değerlendirmek lazım ☺️ Zaten virüs her yerde her zaman gerekli önlemleri almalıyız 👍
Taze_gebe Ceri5 kendi arabanla rahat rahat gideceksen neden olmasın ha ama gittiğn yer nasıl kalabalık mı vs orada gevşeme yapmayın hani maskeleri atmayın vs önlemleri bırakmahın allah korusun mutatsonlu hızlı bulaşıyor tedbirli olursanız sıkıntı olmaz 😷
Annesininkuzusu01 Ceri5 Valla arkadaşımda 22 haftalık ben 8 eşlerimiz dolayısı ile tanıştık zaten. Egeyi gezeceklermiş sizde gelin diye tutturdu ama açıkcası evin rahatlığını hiçbir yerde bulamıyorsun hele hamilelikte çok yorucu oluyor. Ben normalde her yıl 3-4 kez tatil yapardım ama şu an hiç gidesim yok evimde oturup dinlenmeye ihtiyacım var bu koronada zaten dışarıda lavobo ihtiyacı bile korkutuyor beni. Bebeğim doğsun onunla her yeri gezerim 🥰
[silindi] Giderdim sanırım ben de çocukla kolay kolay bu firsati bir daha bulamam diye😊 ama tabi sakin bi yer olmali pandemi kaynakli
happypregnant29 Ceri5 bence kafa dinlemek için çok iyi benimde memleket 5 saat uzaklıkta biz gidemedik çünkü sürekli bir tuvalet ihtiyacım oluyor ve başka yerde girince anında enfeksiyon kapıyorum 😱
Morvy Ceri5 bence git şimdi gitmiceksinde nezaman gidiceksin fırsatın varsa kaçırma ama tedbirlere 2 kat uyarak☺️🌸 allahım banada ufak bir tatil nasip et anca markete ve doktora çıkıyorum çatlıcam yakında🤲🏻😁