Ftmuys Hammurabi bnm de çok ağırdı hala ara ara ağırıyor bnm Dr midenin yerı değişiyor bebek baskı yaptıgı için dedi
E_m_l defnes_mom cınsiyetiniz ne canım bakalıö aynımi gecek bebişler yoksa sabirsiz olan daha erken mi
Huzurmelegim_28 Austosprensi_ ben birşey sorucam bu detaylıda bebeğin dönmeai için çikolata ve meyve suyundan başka ne yenir benimki dönmüyor bir türlü çarşamba tekrar detaylıya gidicem napcam bilmiyorumm 🌸👼
defnes_mom Huzurmelegim_28 benimki de detaylı da kendini göstermedi doktor merdiven çıkarttı biraz ondan sonra görebildik minnosu bence merdiven çıkın gitmeden önce 😄
Huzurmelegim_28 defnes_mom 21+3 de gittim saat 20.00dan 23.00 e kadar gir çık yürü gel yok yinne dönmedi çarşambaya tekrar gitcez bakalım O bişey değil normal kontrolde de dönmüyor Bu sefer döner inşallahh
surelitta52 Biz de 22+3 olduk 🌸 Aranızda benim gibi her sabah kasık ağrısıyla uyanan var mı? Yaklaşık bir kaç haftadır sabahları uyanınca kasıklarımda ağrı oluyo, 30-40dk sonra da geçiyo.
Melekgokdemir surelitta52 21+6yız bugün uyandığımda başladı bende de sol kasığımda ağrı hala da geçmedi 🥺
surelitta52 Melekgokdemir Ben uzanıp yan yatınca geçiyo zamanla siz de bir deneyin belki iyi gelir. 😕 Bu 2. hamileliğim ilkin de hiç böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. Dr’a gidince mutlaka sorucam.
Austosprensi_ Melekgokdemir ağrı normal bence bebek büyüyor organlara baskı yapıyor korkulacak bişey yok diye düşünüyorum ama idrar yolu enfeksiyonu idrar da yanma kaşıntı varsa ağrı yapabilir onun içinde urocare veriyorlar genelde ben aldım 2 kutu yedekte duruyor bi de şimdi uykusuzluk söz konusu ben uyuyamıyorum mesela uyusam da kac kere uyanıyorum tuvalete sag dönsem bi dert sola donsem bi dert her yerim ağrıyor aynı pozisyonda yatmaktan sag salim alalim kucağımıza