Dukuko Funda65 lokal anestezi al bence yani belden aşağısı bebeğini doğduğunda gör hisset yaşa o anı kesinlikle.. . genel anestezi tamamen bayılma dediğiniz oluyor ve uyanması vücuda etkisi çok fazla. Gereksiz.
Bsmlh Funda65 bunu doktor karar verse bence daha iyi ben riskliyim genel olmasını onerdi ama sorun yoksa o anı görmek daha iyidir tabıkı🥰🤲
rukiyeeefeee spinal yani belden uyuşturma her bakımdan rahat ama kimi kişilerde bel ağrısı bıraka biliyormuş benm de belim ağrıdı ama üç ay sonrasında geçmişti bunda nasıl olacak bilemiyorum
Ozgecetindag Funda65 Spinal anestezi ile kizima kavuştum ve iyiki belden aşağı oldum o ani gormek o ilk ağlamasını duymak bana bakışı teninin sicakligi kucagima verip kokusunu içime cekmek hepsi cok özel şeyler benim tavsiyem genel alma
Ayse2011 Funda65 ilkinde genel almıştım korkudan ama inanın uyanınca daha korkunçtu. Yani genel almayın derim agrıya uyanmak hem sizin modunuzu düşürüyor hem bişey yapamıyorsunuz.
Cns3 Ayse2011 benim görümcemde ağrıdan bebeğini bile anestezi etkisiyle istememiş bi süre kucağına o öyle deyince üzüldüm bende açıkçası tabi herkeste aynı olmaz ama🤷🏼♀️ 10 günüm var bende bu yüzden spinal istiyorum ☺️
Sdfnr Tam aklımdaki soruydu. Ben de spinalin uzun süre bel ve baş ağrısı yaptığını duydum. Genel istemiyorum bebeğimin o ilk doğduğu anı görmek duymak için. Ama baş be bel ağrısı da beni korkuttu. Olanlar var mı daha önce yorum yapsalar
Ayse2011 Cns3 vallahi cocugumu kucagıma aldm ama ne keyfim vardı ne halim. Sütüm bile gelmemişti. Bence sonrasından yavaş yavaş agrıyı hissetmek daha mantıklı spinalle.