Elfcm Kizlarrr sirt üstü yatarken elim hep göbeğimin üstünde durur hamilelikten değil alışkanlık benimki bugun her zamankinden farkli olarak pit pit birsey hissettim ikizler bu arada biraz yana kaydığımda orda da vardi. 9+2 de bunu hissetmek mümkün mu 🥰
Dnz_yksr Elfcm 28 haftadan sonra kalp atışı hissedilebilir diye biliyorum oda İnternet’e öğrendiğim kadarıyla 🥰
BabyYoda Elfcm kalp atışını son haftalarda bile elinizle hissedemezsiniz maalesef o hissettiğiniz sizin damarınız
Dilhann Elfcm Elfcm o haftada hissetmek zor ama ilerleyen haftalarda hissetmen mümkün 23 hafta fan itibaren hissedeceksindir
Elfcm Yaaa keşke hissedebilsek ilk deneyim olunca bilemiyor insan bu kadar yoğun ilk defa hissedince acaba mi dedim boşuna heveslenmemek için sordum zaten 🤦🏼♀️ teşekkür ederim 💙 Dnz_yksr BabyYoda Sevimli96
Dilhann BabyYoda kesinlikle hissedilir ilk zamanlar hissetmeniz çok zor ama 23 haftadan sonra tekmeler nadil ki hissediliyor sa kalp atışlarını da hissedebiliyor sunuz
beyzanur_kbn Evet bende hissediyorum o atışı bazen ama bilmiyorum yani o damar daha cok küçük çünkü hissedemeyiz eşimde kulagini koyup dinliyor bazen ben duyuyorum kalbi atiyor diyor ona anlatamıyorum kalp atışı olmadığını ben babasiyim ben duyarim diyor😅
Elfcm beyzanur_kbn Bizde de ayni durum var bu akşam bende kalp atışını hissettim galiba dedigimde dur ben anlarim deyip kulağını dayıyor 😂 birde dur nefes alma anlayamıyorum diyor televizyon falan kısıyor 😂😂😂
beyzanur_kbn Elfcm ahahah demekki hep aynılar bizde ciddi ciddi nefesimizi tutuo bekliyoruz😅ilk heyecan ne yapsınlar
Elfcm Dilhann Hadi bakalim insAllah varlıklarını biliyor insan ama birde hissetmek istiyor hareketlerini hissetmeye başlasam her şey yoluna girecek gibi 🥰 hissetmediğim için kontrolleri iple çekiyorum bu sefer 🐣🐣
Dilhann Elfcm hissedeceksiniz inşallah o zaman da gelecek gerçekten muhteşem bi duygu Rabbım tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Elfcm beyzanur_kbn elbette çok şükür ilgileri hep böyle olsunda biz nefesimizi tutariz onlarda duyuyor sanarlar 🤭😂
Minigimm0611 Elfcm kasık bölgemiz nabız alma noltamız var siz onu hissediyorsunuzdur bence 😂 imkansız hele o haftada yani imkanı yok malesef.
Elfcm Minigimm0611 Zaten bende göbekten kasiktan bir cok şeyden şüphelendim ama Umut fakirin ekmeği belki dedim onlardır 😊
Minigimm0611 Elfcm Çok normal hele ilk başlarda çok hevesli olduğumuz için benişlerimizi hissetmeye insan sabırsızlıkla bekliyor ☺️
Mom5444 Elfcm valla canım keşke öyle olsa ☺️ Ben bikere ebeme demiştim oda güldü dedi biz zor buluyoruz kalp atışını cihazlarla sen nasıl hissedicen 🤣 damardır canım o 🥰
Elfcm Mom5444 İyi ki bende doktoruma sormayi beklemeden burada sormusum kendisi baya makara biri baya güzelce eglenirdi benimle 😂😂😂