Srpl07 M-Esraa Güpürlü viskon gecelikten aldım kumaşı çok güzeldi fiyatıda uygun hem siyah hem pembe aldım evdede denedim bayıldım firil firil ☺️
Rabis01 Srpl07 kac gundur bekliyordum almayi bugun kaynana sorunsali yasadim aklimdan cikmis bile şimdide kendi annemlere geldim ve burdada yakinda yok bim cok uzgunum alamadigim icin acaba pazartesi kalmis olurmu siz sabah cok erkenmi aldiniz talep ne sekildeydi kapişilmismi
-Kbra8- Srpl07 ya bende gördüm ama paketi açmadım. Kumaşı ince gibi duruyordu iç gösterir bu sanırım dedim bıraktım. İç gösteriyor mu. Yani evde giysek önemli değil de mesela hastanede giysek sıkıntı yaratır mı. Bide yakasının dekoltesi çok mu açık acaba 😊
Srpl07 Sadece_anne valla benm boyum 1,55 dizimin biraz üzerinde oldu tam istediğim gibi yazlık harika ☺️
Srpl07 Rabis01 Bende anca 2de gidebildim ama gayet bütün bedenleri vardı hep ☺️ Ama mahalleye göre değişir tenhada kalan bir bim varsa orayada bakabilirsiniz inşallah bulursunuz çok güzelmiş ☺️
ilkbebekannesi M-Esraa Kardeşim almış uzun kollu önü düğmeli alandan.Ben de bugün almak için gittim kalmamıştı.Annem kumaşı çok güzel asla çekme yapmaz dedi.Ama kalmamış maalesef
Srpl07 -Kbra8- Yok yakası açık değil. Pembesi iç gösteriyor onu evde giymeye almak lazım. Ama siyah iç göstermiyor hastanede giyilebilir ☺️
M-Esraa ilkbebekannesi ben iki renktende aldım doğumda olur mu bilmyrum biri xl biri l beden aldm doğumdan sonra giyerim die kalmıyor maalesef bişey bırakmıyorlar
Mucize_anne32 Ben önden düğmeli olan pijama takımından aldım fiyatına göre bana uygun geldi kumaşı güzel ben normal giymek için aldim dogumuma var çünkü daha yeşil 3 lu takım vardı oda hoşuma gitti kararsız kaldım ama onun içinde