Duyguhd Merhabalar bende 22+1 haftalığım izmitteyim 🌺 gerçekten 2. Trimester çok rahatmış hazırlıklarımıza ise başladık yavaş yavaş hepimiz sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağımıza bebeklerimizi alalım inşallah, 🤗
Diclenur_63 Duyguhd amin İnşaAllahh aynen öyle ama 3. Trimestere girince gerçekten hamile oldugunu anlıyorsun
Babyyyymother Diclenur_63 25.haftamdayim ara ara kasik agrilarim oluyor benimde birde sanirim artarak devam edecek bundan sonra 🤭
Diclenur_63 Babyyyymother benim 30 dan itibaren bayagı bayagı artmaya başladı rabbim kolaylık wersin.
Duyguhd Diclenur_63 aslında evet ara ara kendimi hafif hissettiğim oluyo bol bi sweet falan giyince özellikle unutuyorum bişeyler taşıyorum falan yüz yüzde hamile kafasında değilim nasip 3.trimestra
bircivcivannesi Diclenur_63 siz kacinci haftadasiniz ben teknelere uyaniyorum gece sanki tikim varmış da dürtülmüsüm gibi oluyor 😂
Diclenur_63 Duyguhd şuan hafifsindir ama gerçekten son aylarda daha agır hissediyorsun yarım saat ayakta durunca bel agrısı hemen vuruyor
Duyguhd Diclenur_63 kişiden kişiye değişir diyorlar özellikle yürüyüş pilates yapanların daha rahat oluyormuş ben uzun zaman önce oyüzden başladım tabi nasip 🌺 siz kaçıncı haftadasınız
Sblatc Ben de darıca dan 5 haftalık ve her şeyin kokusu çok kötü geliyo iştahım yok ve yemek yemeye çalışırken midem bulanıyo😵