Melisacaaglar Merhaba anneler kaçıncı haftada yapılıyor şeker testi ve özellerde ücret ödeniyor mu vitale hastanesinde ne kadar yaptıran var mı
Gzdnnnnur Melisacaaglar Ben 24 haftalıkken yaptırdım canım eczaneden kendim aldım glikozu kan ve idrar tahlili 65 ödedim sonrasında yapıldı
tugbade Melisacaaglar 24 27 hafta aralığında yapılıyor. Özel hastaneye gidiyorum orada yaptırdım abartılacak kadar kötü değil sonlarına doğru başım döndü oda açken gittiğiniz için saatlerdir aç kalıyorsunuz ondan. Elma aromalıydı kötü birşey bekliyordum tadı güzeldi korkutmayın boş yere hamişleri.
Merveakbulutt Hazal3509 sağlık ocağı mı hastanede doktor istiyor öyle yapılıyor en azından ben ve bütün tanıdıklarım öyle oldu
winteriscoming Melisacaaglar her sağlık ocağı yapmıyor önce arayıp sorun sabah aç karnına gitmeniz gerekiyor yapmıyorsa sizin sağlık ocağı boşuna yorulursunuz
gulin-35 Melisacaaglar onun ıcın aramıyor sadece asılar ıcın arıyorlar 24 27 hafta arası yapılıyor saglık ocagında bedeva hastanede 200 cıvarı tutuyor
Hazal3509 Melisacaaglar 24 nci hafta da oluyor ebe randevu oluşturuyor tetanos aşısı için gittiginizde
Fatoana 24-28. Haftada yaptırılıyor. Ben 27. Haftamda yaptırdım ama o şeker yükleme testinin Allah belasını vermesin 😀 O glukozu içmek eziyet aşşırı şekerli olan bu suyu bitirmemek için yalvarsam da içtim midemi de bulandırdı.
winteriscoming Fatoana nasıl bişi içtiniz ki siz bana elmalı gazoz gibi bişi verdiler çok güzeldi tadı 😁
Pinar_14 24 haftaligim bu gun yaptirdim içimi beni rahatsız etmedi benim içtiğin çilek aromaliydi gazoz gibiydi. Özel hastaneye gidiyorum idrar tahlili de istemis doktorum 51 TL ödedim
Hazal3509 Merveakbulutt evet sağlık ocağı benim sağlık ocaginda olacak ablam ve diğer tanidiklarimda sağlık ocaginda oldu
Fatoana winteriscoming Limon aromalıydı benimki de ben zaten şekerli su sevmem 20 tane şeker katılmış gibi içine suyun😀 Aç karnına içiyoruz bir de leş😀
winteriscoming Fatoana tatlı şeylerden hoşlanmıyorsanız normal o zaman valla ben bayıla bayıla içtim 🙈🙈
Neshe08 Bende çilekli içtım tadı güzeldi ama bıraz tatlıydı 28. Haftada yaptırdım şükür sonuçlar temız
Melisacaaglar Neshe08 o zaman çilek seven biri olarak bana da çilek denk gelir dediklerine göre çok tatlıymış öyle elma falan tüketemem büyük ihtimal
Melisacaaglar tugbade kimisi midem çok bulandı diyo ya 😀 sabah sabah baklava yemek gibi o zaman aç karnına
Neshe08 Melisacaaglar dr reçeteye yazmıştı eczaneden aldı esım o yüzden kendınız terhıc edebılırısınız
tugbade Melisacaaglar Onu diyenler beyaz ekmek yemiyor mu yada bir tane çikolata yese bile o içtiği şey daha masum :)) Ki ben tatlı sevmeyen biriyim ağzıma sürmem bana normal geldi. Sonu kötü oluyor okadar içiyorsun o bir iki damla bitmiyor sanki açkken içildiği için. Saglikli olsunda insan düşünmüyor o an değerlerim normal çıksın diye tek bunu düşünüyordum tat falan umurumda değildi. Çok şükür normaldi 🙏🏼🙏🏼