Samara96 22.Haftalığım 6-7 kg aldım siz kaç haftalıksınız ben fazla almışım gibi hissediyorum acaba bu süreci bir diyetisyenle mi sürdürsem
defnosunannesi_ Samara96 ben 17+5im ve hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim bulantilardan ama ben kilolu hamile kaldığım için Doktor normal dedi zayıflar daha fazla alıyormuş kilolulara göre
Pirincveannesi defnosunannesi_ valla ben zayıfım hamile kaldığımda 43 kiloydum bugün tetanoz aşısı vurulmaya gittim 50 kilo olmuşum ama yinede zayıf gösteriyorum ve hemşirede zaten hala zayıfsın aç kalma yemek ye dedi valla
defnosunannesi_ Pirincveannesi normal benimki genel konuşma kilolu bayanlar sağlıklı olan 8 -9 civarı zayıflar 12 ye kdr gittini biliyorum kişiden kişiye degisebilir
umyahsen Samara96 bende 31haftada 11kilo almıştım. Şuan 32iyim. Hemşire zayıf hamile kaldığın için normal dedi. Baktığında öyle çok kilo almış gibi değilim aslında göbeğim ve göğüslerim çıktı. Normal kabul ediyorum ya. Çok şükür bebeğimin kilosu da iyi. O yüzden somra veririm aldığım kiloları 🤗
Samara96 Sorun zayıf göstermek değil ki kiloyu tartıda görüp bende şaşırdım bende göstermiyorum aslında
Baloncuk41 20 haftalık olucam 6 kilo aldım hic bulantim olmadı aksine biraz aç kalınca içim bayılıyo biraz olaydı bu kadar almazdim belki 🤣 hareketsizlik bi yere gitmeye korkuyoruz covidten olucağı buydu ye iç yat durum bu 🤷🏻♀️