Pemberuyam_ Ey_ser Benim de son 18 hayırlısıyla doğarlar inşallah. Zorlanıyorum artık doğsun istiyorum sağlıkla inşallah🌼
Ayca0315 Mydarling Günlerimiz aynı acaba hareketlerinde azalma var mı benim dünden beri hareketleri eskisi gibi çok sert değil yavaş yavaş ama tatlı falan yediğimde tepki veriyorda yine de insanın içine şüphe düşüyor
Mydarling Ayca0315 yaklaşık 10 gündür ciddi azalma var ama doktor normal olduğunu söyledi yeri daraldığindan oluyormuş yinede günde 10 kereyi geçmezse bir doktora gitmekte fayda var canım
Mydarling Ayca0315 bende çok korkuyordum başlarda hastaneye gidince rahatlıyordum ancak ama normal olduğunu artık kavradım 🤭🌼
Ayca0315 Mydarling Bende baya korkuyorum hareket etsin diye dünyanın tatlısını yiyorum artık sonra mide yanması 🤦 Sürekli ayaklarını ya da poposunu dayiyo karnıma sertlesiyor onlarda hareketten sayılıyor mu acaba ?
Nurcaa Ey_ser son 36 uygulamaya göre ama kanamam geldi rahim ağzım olması gerekenden çok kısa doktor şu saatten sonra bekliyoruz bol dinlen dedi 🤦🏼♀️ Heyecan korku endişe ve bitmek bilmeyen ağrılar vaarrr 🤦🏼♀️
Mydarling Ayca0315 sertleşme konuusnda birşey diyemeyeceğim canım ama bu sabah benimde karnım çok sert ve dikti
gulbay90 Ey_ser benimde son 18 ama öncesi olacak hayırlısıyla doğsunlar🥰 rabbim hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin🌸