Asyakdemir MUCİZEMİ ANLATMA SIRASI BENDE... 36+3 henüz hiçbir doğum belirtisi bence yokken babalar günü sabahı 17.06.2018 saat sabaha karşı 04:00 gibi wc’ye kalkmamla başladı herşey... bir ses duydum karnımdan değişikti gaz dedim geçtim dakikalar sonra her zaman yaşadığım karında sertleşme belden kasıklara vuran ağrılar başladı. Kalktım yürüdüm eşimi uyandırmadım bilirim ki panik olur hemen hastane yoluna düşeriz :) sonra dakika tutmaya başladım ve dayanılmaz bir şekilde düzenli olarak 15 bir ağrı geliyordu sanki o an nefes almak zorlaşıyordu eşimi uyandırdım sancıları beraber karşıladık ve son sancıda dayanamıcam gidelim hastaneye dedim hemen duşa girdim nede olsa 15 dk vardı :)) hastane yolunda ne ilginç ki hiç sancı gelmedi. Doğumhaneye yönlendirdiler dayanılmaz en büyük sancım geldi ve 2,5 saatte 4 santim açıklık vardı suyum azalmıştı yarım saat sonra 6 cm açıklık oldu ama bebeğim kanala giremiyordu acillen sezeryan kararı verdik 17.06.2018 saat 09:05 de en güzel mucizem doğmuştu. Allahıma şükürler olsunki ikimizde iyiydik yavrum küveze girmedi 3120 gr 49 cm doğdu. Darısı tüm isteyenlerin başına allahım hayırlı doğumlar nasip etsin 💙👼🏻💙
Mucizemibekliyorumm Asyakdemir gozunuz aydin.gule gule buyutun bebeginizk.bende su an 36.haftadayim.gebeliginizde erken dogum riski falan varmiydi.bende bu gunlerde iyi degil gibiyim
Asyakdemir Mucizemibekliyorumm merhaba hiç bir dönemde erken doğum riski kanama vb hiç bişey olmadı sadece çok aktif geçirdim gebeliği iş yerinden doğum iznine ayrılmadan doğurdum 😂