Deletedmom_5 Hamilelikten önce kanal tedavi olunması gereken dişim vardı ama yaptıramadan hamile olduğumu öğrendim şuanda o dişim ağrıyor hafif hafif zonkluyor daha fazla ağrısı artar diye korkuyorum 27. Haftadayım doğal yollarla geçiremezmiyim
Sedaakuzey Deletedmom_5 benim de bir dişim böyleydi 17. Haftalarda gece uykudan uyandırdı ağrısı😢 diş doktorum hemen yapalım 3. Trimesterda yapmak riskli olabiliyor hem de daha çok ilerler demişti. 3 e yeni girmişsin doktora danışıp vakit kaybetmeden yaptırsan iyi olur bence
BebegimMom Deletedmom_5 seni çok iyi anlıyorum geçen ben de diş için post açtım 😢 başıma vurdu ağrı ne denediysem fayda etmedi ara ara devam ediyo acayip korkuyorum yine şiddetlenir diye 😭
Tusemefe8134 Deletedmom_5 valla 1 haftaa cektimmm yapilamaicak durumdaydi.gttim cektrdm.6 aydan sonra cekilebiliyor…28im artik
Diclenur_63 Deletedmom_5 benim 30. Haftamda içtrn çürük dişim kırıldı hem dolguluk oldum hem kanallık bebekten dolayı daha çok azdı doktorum lokal anestezi ile yaptırabilirsin dedi şükür yaptırıp kurtuldum☺
Lulemom Trimester de yapılıyo aslında keşke yaptırsaydınız. Öyle doğal yollarla geçmez kanallık diş. Bi doktora sorun izin verirse yaptırın derm
Deletedmom_5 Lulemom yaptırmak üzereyken hamile olduğumu öğrendim doktorumda o zaman yaptırma demisti öyle böyle idare ettim ağrımayınca rahat geldim bu zamana kadar şimdide ağrısı artar diye korkuyorum ☹️
Deletedmom_5 Sedaakuzey Yaa 3.trimesterda yapılmadığını bilmiyordum eğer ağrısı geçmezse mecbur yaptırcam zaten
Deletedmom_5 BebegimMom Allah yardımcımız olsun diş agrısı kabir azabı gibi derler sağ sağlim kucağımıza alalımda ilk gidiceğim yer dişci sanırım 🤷
Deletedmom_5 Tusemefe8134 Eğer böyle giderse bende doktoruma sorup çektirebilirim diş ağrısı kabir azabı gibi derler inşallah geçer ağrısı
Tusemefe8134 Deletedmom_5 hemdee nasill sabaha kadar agladm agridan resmennn once disciye gittim.ozele.ozel almadi alamam dedi.sonra devlete gttim kagit verdi doktorundan izin imzasi al dedi.gttim aldm aldirdm.almiyorlar kolaycaa
BebegimMom Deletedmom_5 Amin canım İnşAllah düzelir hemen. Ben de gidip çektirmeyi düşünüyorum umarım zararı yoktur yoksa.
Melikesvm Deletedmom_5 doktora gıdıp tedavı yaptırabılırısn benımde 20lık dişim cıkıp çürümüş tu 27haftamda gıdıp cektırdım gectı cok sukur
Fatmaadnz Gebeliğin her evresinde yapılır bence benim bildiğim iltihap bebeğe daha çok zarar verir 3 trimester da riskli gebelikler için yapılmasın deniliyordu sanki çünkü iltihap her türlü zararlı
Gurbetkusu_43 Deletedmom_5 Ben 32/33 haftalıkken kanal tedavisi yaptırdım canım. Jinekoloğuma danıştım oda apsenin bebeğe daha çok zarar verdiğini ve geciktirmeden yaptırmamı önermişti. Yaptım valla yaptırmadan önce de bir kutu da antibiyotik kullandım hatta.