Yrnokty53 annesininpirensesi dolap tarzi seylermi canim ben hem dolap aldim hemde besik tarzi seyler aldim
Tlybilgic24 annesininpirensesi ben gardrop ve mutfağa tv nin altına tencerelerimi ve yemek takımlarımı koymak için dolap almıştım gayet güzel geldi kurulumlarıda kolay ben beğenmiştim ama aldığınız ürünün mdf olmasına dikkat edin bir sorun yaşamazsınız birebir aynısı geliyor
Efsane01 annesininpirensesi 2 yaşında oğlum için bi gardrop masa sandalye kitaplık oyuncak dolabı bide montessori yatak ve döşeğini aldık fiyatları gayet uygun ve fiyatına göre çok çok iyi diyebilirim👍🏻Sadece gardrop orta kalite sayılır diğerleri süper👍🏻Biz de çok kararsız kalmıştık alırken ama iyi ki almışız
annesininpirensesi Yrnokty53 dolap yuvali baza almayi dusunuyorum hesapli baya orda dolap nasil aldiginiz
Yrnokty53 annesininpirensesi valla dolabı çok güzel ben aldım kurdum resim atardımda buraya beceremiyorum atmayı
annesininpirensesi Yrnokty53 internetten hizli resim yazin gooleye oraya indirin kopyalayin yapa bilirseniz bu sayfaya kopyasini yapistirin ;) resmin
DemetBeril Açıkçası bu işler satıcıya göre değişiyor. Oradaki yorumlara bakarak , ürünün açıklamalarını okuyarak almanız daha uygun olur. Her gelen ürün kaliteli olmuyor ama iade hakkınız diğer sitelere göre daha kolay