Birkucukkelebek esraca20 peki kireçlenme yüzünden erken doğum gibi bir şeyden bahsetti mi doktorunuz. Bende de kireçlenme çıktı hafif, 36+4 te 2500 gramdı. Bebek yine de kilo almaya devam ediyor mu böyle bir durumda
esraca20 Birkucukkelebek 36+0 da kontrolümde herhangi bir problemim yoktu. 37+0 da gittiğimde doktor kireçlenme gördü. 36 37 arasında bebek hiç kilo almamış. Kontrolüm perşembeydi salı tekrar çağırdı eğer nst sonucunu beğenmezsem çarşamba doğuma alırım riske atamam yoksa cuma günü alırım dedi. Salı kontrole gittiğimde kilo alacak mı inanın ben de çok merak ediyorum.
aselsura123 Esraa54 yok ilk sezeryan olunca buda mecbur sezeryan olacağım 😊 gerçi ilk doğumum da kızım 4100kg doğmuştu 39 haftalıkken o yüzden sezeryan oldum şimdide mecbur sezeryan olacağım 😊
Eso2311 Zeyno78 maşşallah ne yedinix öyle kilo almis miniğimiz benim bebeğim 32 haftalik 1.5 kilo güzel beslenmeme ragmen kilo almiyo
Esraa54 Zeyno78 kilosundan dolayı mı 36 haftada doğum yaptınız? Birde o haftada gelişimini tamamlamış oluyor mu bebek sizinki nasıldı
Esraa54 aselsura123 banada doktorum bebek iri böyle giderse normal olmaz dedi normal çok istiyordum ama hayırlısı olsun her zaman.Gebelik şekeriniz var mıydı kilosu ondan mı öyleydi ilk doğumunuzda yoksa normal kilosu muydu🤗
Birkucukkelebek esraca20 inşallah kilo almış olur ben de salı günü gideceğim kilo alımına bakacak ama b doktor son haftalarda olur zaten bebek doğmasına yakın plasenta kireçlenir falan dedi. Sizin sezaryenle mi alacaklar peki ?
aannepandaa Seher0671 kilolara pek güvenmeyin. Benim 37.haftada 3660 dı. İri bir bebek dedi dr hep. Normal doğurcam bide korktum baya. 10 gün önce doğurdum 38+6da. Bebeğim 3140gr. 😁 İri bebek değilmiş minnoş prensess.. 😍😁
Hzl Seher0671 36+6 da yani cuma günü gitmistim 2826 gr di carsamba tekrar gidicem. 26 nisan sezeryan dogumum olacak.
Hzl Seher0671 benim de 36+6 da 2826 gr dedi ama normal dedi haftasiyla uyumlu dedi 3200 olur dogumda dedi haftaya pazartesi dogumum olcak . 38+1 de.
Hzl DemetBeril Benim 4 haftada 150 yada 200 gr almıştı yani olabiliyor bazen sonradan hizlaniyor simdi 10 gunde 200 ile 500 gr aldığı oldu.
aselsura123 Esraa54 yok ikisindede şekerim çıkmadı bebeklerim kendileri kilolu ben normal doğum hiç düşünmedim yapamam diye 😊 zaten ilk bebeğim kilolu olunca bide tansiyon yükseldi sezeryan oldum Rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah 😊
Dygmvl Olivia @DemetBeril geçen gittiğimde 3200dü 1 haftada 700 gram artmıştı. 10 gün sonra bugün gittim 100 gram alıp 3300 olmuş çok şaşırdım doktora sordum bazen az bazen fazla alabilir normal dedi ama kafama yatmadı bir türlü
Zeyno78 Eso2311 10 yıl oldu oğlumu doğuralı. Hiç hatırlamıyorum desem 🤣 ekstra özenmemiştim. Kızım da çok dikkat ettim 39 haftalık 3.400 doğdu