Msydn6 ikiponcik_annesi dimi haklısın 🤗 verdiğine şükür tabi öyle az kaldı inşallah sağlıcakla kurtuluruz umarım🤲🏼
kubra_karatekin Elifirem amin canım benim Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla getirtmeyi nasip etsin 🥰🥰
Msydn6 ertugrulunannesi yok canım şuan hastanedeyim sancılarım var çok tansiyonumda yüksek çıktı bir tık yatışım yapıldı sahura doğru alınıcam sezeryana inşallah 39. olduğum için göndermediler artık dualarınızı bekliyorum 🤲🏼♥️
Chaala89 kuzucu_tugce2021 ben de 37+6z bugun kontrol vardi. Normal dogum gorunuyor bekleyelim dedi. Yani heran da olabilir. Heyecanliyim
Kbradenizmersin91 Msydn6 Allah kurtarsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum, bizi de haberdar et nasıl ortam çok mu yoğun?
ertugrulunannesi Msydn6 allah yardım etsin inşallah dualarım seninle canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Btl1601 Elifirem sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı haftada olacaksınız doğumda ben de sezeryan olacağım da haftaya gün verecek 30 nisan gibi 38+2 olacak o zamana der gibi geliyor ama erken mi olur bilemedim
Elifirem Btl1601 amiin sizin bebiş ve bütün bebişler sağlıkla gelsin inşAllah . Ben 38+1 de olacağım. Doktor 38 i devirince alıcaz dedi günü bana bıraktı ben de 29 nisan ı seçtim 😊 biz de yeni aldık günü daha cuma günü aldık
Ozge1708 berraninannesi Benim sezeryan olacak canm cuma günü. Heyecan yok sağ salim alırız inşallah kucagimiza.