Husraaaa Merhaba arkdaşlar 37+3 olduk bebeğim ara ara pıt pıt atıyor hıçkırık dedi doktor sizde de olan var mı ?🧿💜😍
beysenyil Husraaaa 27.haftadayız bizim ki de içeride hıçkırıyor 😂 hareket ile karıştırıyordum ama o belli aralıklarlar oluyor artık onu anladım
Asyavera Husraaaa bizde 33 haftalığız uzun bi zamandır hıçkırıyor ritmik olarak zaten anlıyosun hünde bi kaç defa olur bu nefes alıp verme egzersizi yaparken amniyo sıvısını içtiğinden kaynaklanıyor
Dbe24 Ayskem küçük bolancuklar patlıyormuş gibi düşünün parmağınızla tık tık vurursunuz ya belli aralıklarla o şekilde oluyor
Bskaydn Ayskem kendi hıçkırığın gibi :) uzun sürüyor ve ayni sıklıkla. (Senin kalp atışına, hıçkırığına benziyor) :)
anne11 Husraaaa ben hissetmeye başladıgımdan beri hıçkırıyor önceleri daha fazlaydı 27 haftalıgız şuan hareketleri daha fazla
Hko Ben bir türlü anlayamadım ya acaba benim bebeğim hıckırmıyor mu diye düşünmeden edemiyorum 🥴 hıçkırıyordur dimi 😁 biri bana tam anlatabilir mi nasıl hissediliyor
ysmn_1506 Kasık kısmında ve ya herhangi bi karın kısmında minik minik damar atması gibi. Ben bir kere yaşadım böyle saat gibi tiktak minik damar atması 😀 çok aşırı da hissedilmiyor
bebiskoooo Husraaaa benimde sol alt karnımda atıyor aslında hıçkırık değil bebeğin nefes alıp vermesiymiş cinsiyeti ne canım senin bebişinin