Aybigen burcina kanala girmesi hemen doğacağı anlamına gelmez . Ayrica 37 den itibaren vaktinde doğum kabul ediliyor sizinde az kalmış ins. Zaten sıkıntılı bı durum olsa doktorunuz söylerdi.
Sariovahande burcina merhaba 36+6 yım benimki de ocaktan beri aşağıda kanala girmiş dedi bugün doktor bağırsakları da dolmuş doğum belirtisi bunlar dedi sancım var ağrım var bekliyoruz ne zaman gelmek isterse nazlanmasa bari 😂😂😂
burcina Sariovahande cinsiyeti ne sizin? Bazen de gelecek gibi yapıp 40′a kadar gelmiyolar inşallah öyle olmaz 🤭🤗
zmrtcskn Sedef27 36 haftadan sonra küvez riski oluyor mu canım ya da ileri ki yaşlarda yaşıtlarından geri kalıyorlarmı çünkü 36 haftalığım ve bu hafta doğum yapacağım merak ediyorum 36 da doğum edenleri
Mrvgl123 burcina benımde canım 32. Haftadan beri kanalda hiç açılmam yok ama suan 39 haftalıgım hala aynı
burcina Mrvgl123 yaa bende ümitlenmiştim çok geçe kalmayacak, erkenden gelecek düye. İnşallah 39′a kalmam 🤭🤗 Sağlıkla gelsin de inşallah
burcina Neslihanbew yaaa o kadar bekledi mi gerçekten 🤭 inşallah benimki o kadar beklemez, çok sabırsızlanıyorum🤗
SutlacimiYedimmiBen burcina ahh insallh ilki normal oldu ve o ani bir daha yasamak istiyorum insllh rabbim yasatr saglikli bir şekilde 🙏
Neslihanbew burcina valla doktor beklemez dedi ama bekledi en son ne açılmam oldu ne başka bişi sezeryan ile aldılar çok şükür 🙏 sağlıkla gelsin minikler canım ama ben o sürede genelde oturdum yattım hareket etmedim çok fazla dikkat ettim