Znsnl Arkadaşlar 18+2 de ilk defa bi gıdıklanma gibi hissettim şuan 18+5 im ama 4-5 saat bebeği hissetmesem hemen endişe duyuyorum sizde durumlar nasıl?:/
Yenibirannee Znsnl 21 haftaligim benim hala ara ara pit pit ediyor duzenli degil yani daha cok sabah kahvaltidan sonra hissediyorum hareketlerini :)
birprensesvebirprensannesi Znsnl Canım çok normal o hareket ediyor ama küçük olduğundan hissetmiyorsunuz. Merak etmeyin çok normal
Elif5361 Znsnl 23 Haftam bitiyor daha yeni yeni hissediyorum anlıyorum ☺️O da hergün her saat değil sende sabret ☺️
Morvy Znsnl ben 17-18 haftalar arası başladım hissetmeye ve her gün belirli saatlerde hissettim bugün 20+1 haftalığız bu haftanın başından beri çok az hissediyorum ama endişelenmeye gerek yok pozisyon değiştiriyorlar bazen daha fazla hissediliyor bu haftalarda bazen hiç yani çok düzensiz☺️
birprensesvebirprensannesi Znsnl 22 23 den sonra görürsünüz 🙈 Hele bı 26 dan sonra gece uyandıracak sizi 😅 Sakin olun az kalmış 🙈
Ozge890 birprensesvebirprensannesi valla 29 haftaligim uyandırcak şekilde tekmesi bile yok benle uyur benle kalkar oda arada bi cok sakin bi bebek😁
sclzn birprensesvebirprensannesi bazıları 16-18 haftada hissetmiş ben hiç hissetmiyorum bazen bu yüzden üzülüyorum bebegim hareket etmiyor hissetmiyorum diye 🥺18+4 bizimde ama hala hissetmedim 😞😞😞😢😢
naz_tugce Morvy ya bende de aynısı oldu ben çok net hissediyordum ve kıpır kıpırdardı 20. Haftama girdim azaldı şimdi 20+4 hala az hissediyorum 18 19 da sürekli tekme yiyordum moralim bozuldu böyle olunca
Ozge890 birprensesvebirprensannesi hic yaşamadım insnki o kadar hafif ki tekmeleri hic uyandırmadi beni uykumdan birlikte uyuyoruz benim bebe mi sakin ben anlamadım gitti 😅😅
Oznur_parlakk 18.haftalarda Başlıyır tak tuk vurmalar 🤩🤩 yani ay 1 2 saattir vurmuyor gibi diye endişeye kapılma sakın, 24 haftalığa kadar hissetmemek normal bile
Glbnpk Znsnl birkaç dk sonra 28. Haftayı geride bırakıyorum. Ben bile hala düzenli hissetmiyorum çok çok normal. 🥰
birprensesvebirprensannesi sclzn Canım ikinci gebeliğim bak 15 de ufak 1 tane hissettim 19 a kadar hiç hissetmedim sonra düşün. Hatta net hissetmem 20 yi buldu. Seninki ilk gebelikse daha normal düşün