baby_mama Hanımlar iyi akşamlar, bebek için deterjan aldım ama yumuşatıcı almak istemiyorum, gereksiz ekstra kimyasal. Almasam olur mu ya da önerdiğiniz, doğal içerikli bir yumuşatıcı var mı?
Sarellem baby_mama ben ilk başta hiç yumuşatıcı kullanmamıştım. Ne kdar bebek içinde olsa yumuşatıcı kıyafette kalıyor.
Canimoglummmm baby_mama Duru granül Matik tavsiye ederim sana canım yumusatici yerine zararlı onlar.En katkısız deterjan sertlestirmez zaten bebek eşyaları pamuklu olucak sertleşme yapmaz pamuklular.
Hemsireanne1 baby_mama ben almadım yumuşatıcı ilk başta gaflete düştüm uni baby deterjan yumuşatıcı aldım sonra içime sinmedi iyice bi araştırdım temiz içerik değilmiş kullanmadım sonra onları hiç duru granülle yıkadım kıyafetleri yumuşatıcıda kendim elimde doğal yaptım sirke su karbonat gliserin ve lavanta yağıyla mis gibi oldu kıyafetler bebek doğunca kendi kıyafetlerimizede yumuşatıcı kullanmayacağım baya stoklamıştım yumuşatıcı aslında indirimdeyken alıyoruz biz hep ama kalsınlar kullanmayacağım sarılıcaz kucağımıza alıcaz bizden bile almasını istemiyorum o kimyasalı
baby_mama Canimoglummmm kendi eşyalarımı yumuşatıcısız yıkayınca çok sert oluyor hiç hoşuma gitmiyor gerçekten, bebek eşyaları sertleşmiyorsa hiç gerek yok o zaman 🙄 granül deterjanı nasıl kullanıyorsunuz, eşyaların üzerinde kalıyor erimiyor diyorlar.
baby_mama Denizyildizii granül deterjan alacaktım en doğalı diye, erimiyor makineye zarar veriyor dediler uni baby aldım ama hala emin değilim
Aysenturnaaa baby_mama 1 yaşa kadar yumuşatıcı hiç kullanmadkm duru granülatik mor olan tavsiye ederim☺️
Seferiyehatun baby_mama o kokularla uyumasi hiç sağlıklı deyil bence, ben bebek deterjanı kullandım tek.
Ebreva baby_mama aslında hiç önermiyorlar bizler güzel koksun diye kullanıyoruz genede ilk kızımda o hatayı yaptım ama bu sefer kullanmayı düşünmüyorum ben
Beyzan baby_mama şart değil ve bence gerek yok ama illa alayım dersen grean clean kullanabilirsin. Ama bebeğin öyle mis kokulu olacak ki sadece onun kokusu gelsin burnuna. Zaten kıyafetler %100 pamuk sertleşme filan da olmuyor ben hep sıvı deterjan kullandim hic keşke yumuşacı da olsa demedim
baby_mama Beyzan evet haklısınız zaten kokusu için değil de kıyafetler sert olmasın diye alsam mı diyordum ama madem kıyafetler de sertleşmiyor, hiç gerek yok 🤗
Denizyildizii baby_mama yok ya senelerdir kullanıyorum bence zararı falan yok. Arada sirkeli suyla makineyi çalıştırıyorum mis gibi temizleniyo. Bence yine duru granül al sen ben roxy kullanıyorum oda aynısı biraz daha uygun
Hemsireanne1 baby_mama 2 su bardağı su 1 su bardağı beyaz sirke yarım çay bardağından daha az karbonat 20 damla gliserin 30 40 damla lavanta yağı oluşan miktardan 1 çay bardağı dökün yumuşatıcı gözüne ☺️ Kıyafetler yumuş yumuş asla sertleşmedi ☺️
tugbade baby_mama bebek deterjanı yeterli bence. Yumuşatıcı kullanmayı doğru bulmuyorum. Kendimize kullanıyorum ama bebekte karşıyım ♥️
drn05 Ben siveno aldım. 2 gün önce yıkamaya başladım. Sadece onu kullanıyorum mis gibi yumuşacık oldular