Kubra1995 Arkadaşlar 22+3 teyim cok ağır bi şekilde mide yanması geciriyorum yatar pozisyonda olamıyorum direk yanma baslıyo bi önerisi olan varmı
Kuyumcu Kubra1995 süt ama gece yatarken degıl fakat bana en ıyı gelen yatmadan bır saat once taze fındık ve sade soda
[silindi] Kubra1995 yastığın dik olsun soğuk sütü küçük yudumlar halinde iç doktoruna söylersen rennie yazar hemen
Bahardali Kubra1995 yediklerine dikkat edeceksin. Yoksa ne yaparsan yap yarım saatlik çözümler oluyor 🤦🏻♀️ şuan gidip gaviskonu geçiricem bende kafama ama etkisi yetmiyor tabi
Fatmakba @Kubra1995 ben ilaç kullanmıyorum doğal olarak gidermeye caliisyorum süt dene iyi gelirse onla devam et ilaç kullanma bence
Selviinurr Kubra1995 doktorumun direk dediği şey ilaca gerek yok suya 1 çay kaşığı kadar karbonat at onu iç eğer yapamazsan da sade maden suyu icebilirsin dedi. Birazda yastığını yatarken dik tut dedi
Sed22-09 Kubra1995 gaviscon al canım ama önce doktorunla konuş ben onunla ayakta duruyorum :) gece uykumdan kalkıyorum yanımda her zaman kalkıp içip yatıyorum kesin çözüm değil ama en azından rahat uyuyorsun