Kızlar selam 🌺
Uzun zamandır yaşadığım bir çok şeyi sizlerle paylaşıyorum burada, birbirimize bilgi ve güç vermek çok iyi hissettiriyor bana ❤️ İnşallah artık gebeliğin son günlerini yaşıyorum, 38+ 4 bitti. NST ye 35. Haftamızda başladık, 36 da sancım çıkmıştı ama 38 e kadar bir tane bile çıkmadı ☺️ bu gün de çıkmadı 😂 Nazlı oğlum bizi bekletiyor 🐤 HERKESİN KORKULU RÜYASI ÇATI MUAYENESİ sonunda bu gün gerçekleşti. Bir çoğunuza postlarda da yazmıştım korkacak bir şey olmadığını biliyordum ama size de detaylı anlatayım. Pantolonunuzu ve çamaşırınızı çıkartıp “ÇATAL” diye kendimizi korkuttuğumuz masaya yatıyoruz 😂 doktorumuz eline jel sürüp önce bir kez vajinanıza bakıp sonra siz rahatsız olmayın diye bakmıyor bile meraklanmayın. İki parmağıyla dış açıklıktan içeriye bakıyor, (cinsel beraberlikte canınız acımıyorsa burda da acıyamaz altı üstü parmak 😂) ve saniyeler sürüyor. Benim bir santim kadar açıklığım çıktı. Serüvenim normal geçti (pilatesle sporla sağlıklı beslenerek) bu güne kadar 13 kilo aldım 🙏 inşallah bebeğim de kilo ve su açısından çok sağlıklı 🙏 normal doğum planlıyoruz ❤️dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim, sorularınız varsa cevaplarım hayırlı Ramazanlar olsun ❤️