NilayHanliAltuner Merhaba adanada yaşayan hamişler, hastane ve doktor önerisinde bulunalım birbirimize. Kaç haftAlıksınız?
Adelimm NilayHanliAltuner merhaba 21 haftalık oldum bugün güzelyalı hastanesı Selçuk Gürbüze gidiyorum memnunumn🙂 sen ?
Zuzununannesi01 NilayHanliAltuner mrb canım bende 7+3 orta doğuya sezer filize gidiyorum çok memnunum 😊
NilayHanliAltuner Acıbadem - s. Cansun Demir e gidiyorum riskli durumumdan dolayı. 5 haftalık benımkıde 🤗 Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Adelimm NilayHanliAltuner hadi yaa Allah yardımcın olsun bebişlerimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. orası nasıl muayne ucretı falan ne kadar
NilayHanliAltuner Adelimm doktordan doktora fark ediyor ucretler. Özel sağlık sigortası ile gidş yaptıgmz içn fıyt konusnda bi bilgim yok 😔
NilayHanliAltuner Zuzununannesi01 😊😊 karnınız çkmaya basladı mı 😊 kacıncı haftada ckmaya baslıo acaba
gnc NilayHanliAltuner celal Ardıç canım ben çok memnunum çok güven veriyor bana sakin bir adam hep olumlu konuşuyor üzmüyor beni
Zuzununannesi01 NilayHanliAltuner yok canım ya çıkmadı daha 6 haftalıkken gittik pirinç kadardı şimdi 2 aylık olacak çok şükür ama hiç bir belirtice yok bazen kendimden şüpheleniyorum acaba hamilemiyim diye😊😊
NilayHanliAltuner Zuzununannesi01 bende bazen unutup dalıp riskli durumuma ragmen zipliorum gerılorum sekilden sekle giriyorum 😔 aslında çift canlıyız