Gllpkr Merhaba güzel anneler.. Aslında benim ikinci çocuğum oğlum 3 buçuk yaşında ve 12 günlük bi oğluşum daha var yanlız pek sütüm yok napsam ne içsemde artsa ev yapımı komposto sulu yemek ayrıca bestlak süt damlası kullanıyorum ama pek sütüm yok neler önerirsiniz bana
Alpaserdu Gllpkr süt artırıcı en etkili 3 şey; Sinir stresten uzak durmak Düzenli uyku Bol su gerisinin hiçbir önemi yok
Aleyna_kpln Gllpkr humana çayi cok ise yariyor dere otu incir birde emziren annler icom lactamil diye icecek vr oda guzel
tgul Gllpkr Humana stil tee mavi kapaklı olanından netten sipariş verdim kesinlikle arttırıyor sütü, ayrıca bol su ve dinlenme.
mmek_2014 Gllpkr deneyin mutlaka faydası olur. Ben özellikle boza tavsiye ediyorum çok faydasını görüyorum ben. Boza içtigim gün baya dolu dolu oluyor göğüslerim
marysmom Bol su, sıvı, kuru incir , hurma, bulgur pilavı(kimyon dök gaz yapmasın) , yeşillik , dere otu, anason rezene kimyon karışımlı çay(aktardan alıp kendim yapıyordum)
Begumhane Gllpkr canım sağ sütünü emzir bol su iç sağ arkasından deli gibi süt üretiyor beyin yetmiyor mesajıyla ☺️
Begumhane Gllpkr yani emzirdikten sonra sağdığında beyne sütü arttır mesajı gönderiyo meme yetmiyor diye süt bu şekilde artıyor ben faydasını gördüm inanılmaz güzel süt geriyor hep dolu dolu oluyordu bide sağdığımı veriyordum mamaya hiç ihtiyaç duymadım bu sayede ilk bir ayda 1 kilodan fazla kilo almıştı oğlum
Attent Gllpkr canim benimde hic sutum yoktu 30 cc anca cikiyordu ac kalacak diye korkuyordum bol.bol hep emzirdim bebek memeyi cektikce süt artdi 90 cc kadar cikti eşimde hummaya cayi almis onu içiyorum doktorumda dedi bolbol emzir sütun oyle artar diye