Heyecanlianneee Kızlar sancı kasığa mı girer yoksa karna bıçak saplar gibi mi olur şuan karnımda çok kötü bıcak saplantısı var 30 haftalığım ilk gebelik anlamıyorum 😭
momsboys Heyecanlianneee yalancı sancılar kuzum dogum sancısı ritmik sekilde gelir yani atıyorum 10 dakikada 1 gelmesi 1 dakika sürmesi geri gecmesi 10 dakika sonra tekrar gelmesi gibi
Mltems Heyecanlianneee ben şuan yaşıyorum. Bende başlık açtım şimdi. Benim 20 dakikada bir bir vuruyor. 30 sn flan sürüp gidiyor yeniden geliyor. Doktor normal dedi ama ben çok endişe ediyorum. 30+5 benimde 😢 seninde böyle belirli aralıkla vuruyo mu
ysfali06 Heyecanlianneee kimisinin belden kasıktan geliyor kimisinde sadece karın ağrısı oluyormuş. Ben kabızlık ağrısı olduğunu düşünerek gittim 3bçk saatte doğurdum 😅 ama ağrılarım yarım saatte Bi geliyordu düzenli Bi şekilde. Önemli olan düzenli Bi şekilde gelmesi sanırım o zaman kesin sancı diyebilirsiniz.
Heyecanlianneee ysfali06 ay inşllah değildir ya ben anlamıyorum ki hiç bişey bebeğim çok küçük daha ya 😓