Sedarif 28 haftalık gebeyim daha ilk defa oldu sağ kasığımda ağrı var ve sağ tarafta şişlik çocuk oraya toplanıyor hareket ederken daha çok ağrı yapıyo sebebi nedir 🙄🥺🥺
SerpilEsra Sedarif kasilma cok yasadim farkli birsey bacaklarin uyusuyor gibi olur karnin sertlesir cok farkli bir hissi var
Nur_2013 Sedarif o şişlik bende de oluyordu hatta yürüyemiyordum aynı hafta da çankırı da oturuyorum nst ye girdim kasılman var erken doğum olabilir dendi ankaraya gönderdi ankara da bisey demedi orada ki nst de sancim cikmadi kendim konya liyim konya ya gittim orada da göründüm orda da bi sıkıntı olmadığını söyledi şuan 29 haftalik olduk
Dukuko Sedarif bebek toparlanıyor bir tarafta, sertleşiyor ağrı gibi hissedilir bence ılık bi duş alın rahatlatır, sonra da solunuza yatıp uzanın dinlenin. Çok uzun süre ayakta kalmak yorulmak gerilmek de sebep olabilir.
Sedarif SerpilEsra bir bilgim olmadığından bide ilk defa böyle ağrı yapınca korktum hala sürüyor ağrı 🥺
mommy_bee Sedarif bende de surekli belirli bölgede sertlesme ve hareket ettikce rahatsizlik veriyor ama geciyorsa sorun yok. Yalanci kasilmalar olurmus. Su icin ve dinlenin geciyorsa korkmayin ama cok sık ve duzenliyse doktora sorun.