Glbskr Merve2334 merhaba ben 12. Haftamda öğrendim erkek 🌺sanırım erkek Biraz daha çabuk belli ediyor kendini en azından tahmini fikrini sorabilirsin kemik yapısından dahi anlıyorlarmış cinsiyeti doktorlar 💕
Bkorta Merve2334 12. Haftada erkek dedi doktorum 38deyim hala erkek 😅 pozisyonu uygundu sanırım ya da doktor çok tecrübeli 🙄
Minicikkalp20 Merve2334 11.hafta da kıza benzettim dedi 16.hafta da net %100 erkek dedi bize de 🌸küçük haftalarda söylenildiğinde değişme ihtimali oluyor genelde
ilkbebekannesi Merve2334 Bana 12. haftamda büyük ihtimalle kız ama 15′te kesinleşir dedi.Kız çıktı değişmedi💕 Doktorunuz ve Makinesi iyiyse yanılma payı çok az oluyor
Yesimykc Merve2334 ben 11 haftalikken ikili tarama yaptirdigimda doktor bana erkek dedi suan 21 haftaligiz hala degismedi. Erkek cabuk gosteriyor.
Cigdemss hiraselesra ben doktordan öğrendim ama bakarak anlayamam ki ultrasondan , erken haftalarda doktorlar bile emin konuşmuyor yanılabiliyor. Erkek bebek genelde daha erken öğreniliyor.
bademsekeri42 Merve2334 Bu haftalar biraz erken oluyo canım anca tahmin edebiliyo doktor. Bana kıza benziyo gibi demişti kesin olmamakla birlikte 19 da erkek olacağını öğrendim