NGCak ‼️➡️canım ben normal doğum yaptım çok zor oldu, bebeğimi ❗️vakumla❗️ bile zorla aldı doktor, afedersin kakamı bile tutamadım doğumdan sonra 15 gün kadar bu ne demek biliyormusun? Kaburgalarım nasıl darbe aldıysa artık yeni doğan bebeğimi acıdan kıcağıma alıp emziremedim! Eğilip doğrulamadım kemiklerimin ağrısından doktor üç gün kas gevşetici iğne yaptı sabah akşam, normal doğum yaptığım halde hastane de üç gece kaldım, eşim ve kayınvalidem iki kolumdan tutup zorla tuvalete götürüyorlardı beni… Neymiş normal doğum yapacakmışım!? Rahim yaralanıyor falan yazmışsın ama ben Allah bilir ama belki sezaryen olsaydım daha az hırpalananırdım, psikolojik yaralanması da ayrı bir konu, illa normal diye inat etmeyin, evet eskiden annelerimiz normal doğururmuş ama o zamanlar daha sağlıklı beslenirlermiş, hareketlilermiş, şimdi ki nesille eskiler arasında dağlar kadar fark var eskiden diyip durmayın artık şimdiki vucutlar daha hassas daha beceriksiz yaşam biçimimizden dolayı😐 nihayetinde sezaryen e kan kusmayın bir yerde gerekli☹️