HappyMom 36+5 haftalığım henüz çatı muayenesi olmadım fakat nasıl birşey olduğunu az çok biliyorum 😌 Çünkü neredeyse yaklaşık 4 yıldır gerek mantar enfeksiyonu sorunum sebebiyle, gerek gebelik istediğimizde ki kontrollerimizde sürekli olarak jinekolojik muayene oldum. Gerek elle, gerek metal bir araçla, gerek uzun ucunda kamera olan ultrason cihazıyla. İnanın bana asla can yakmıyor. Cinsel ilişkiye kolayca girebiliyorsanız, afedersiniz parmağınız ile kendinizi kolayca kontrol edebiliyorsanız, fitil kullanabiliyorsanız eğer çatı muayenesinden de korkmamalısınız çünkü az önce bahsettiklerimden hiçbir farkı yok. Ben henüz muayene olmadım ama doktorun parmakları ile muayene ettiğini biliyorum, ben rahim filmi de çekildim yumurtalıklarıma hortum salındı o sırada anestezi altındaydım ama uyandığımda asla ama asla ağrım sızım olmadı. Sanırım alıştım🙊 Dediğim gibi korkmanıza hiç gerek yok, dakikalarca sürmeyen, can yakmayan bir tetkik. Fakat korkup kendinizi kasıp sıkarsanız elbette canınız yanacaktır çünkü doktorun parmağını soktuğu yeri kasıp sıkıyorsunuz bu da canınızı yakar👻