Destinaa Merhabalar🌸bugün detaylı günümüzde araştırmalar sonucu Ali Ekizde karar kıldım gerçekten her şey siz söylemeden anlatan kibar bir doktor sormak çok şükür her şey iyi çıktı hep stres yapıyordum ve minik oğlumu gördüm çok güzeldi 😍sormak istediğinizi sorabilirsiniz https://hizliresim.com/s/upload-success bu arada resim görünüyor mu yüklemeye çalıştım ama olmadı sanırım
Eylul2021 Destinaa bende 6mayis a randevu aldimmm resim açılmıyor cok methettiler sizde oneriyorsunuz sanirimmmm yapmam gereken bir öneriniz varmi giderken heyecandan unutup keske yapsaydım dedigniz cok heycanli ve korkuyorum bende 🙏
Destinaa kubraytekinayan fiyat nakit 600 metrobüsle Zeytinburnu’nda iniyorsunuz Koçtaş’ın tam karşısı
New34 kubraytekinayan medical park Gaziosmanpaşa’da belirli günler oluyor bir de medical parkın yanındaki Gaziosmanpaşa kadın Doğum merkezine de gidiyor bir de Ataköy towers 600 tl
Destinaa Eylul2021 tok karnına çağırıyorlar çikolata ve meyve suyu gibi şeyler tüketmeyin o zaman bebişler çok hareketli oluyorlar 😅onun dışında başka bir şey tok