Cansucan20 Kızlar vulva girişinde ip gibi onlarca bir şey çıktı. Doktorum siğil değil dedi. vulvar papillomatozis Google yazarsanız bunlara benziyor. Başına böyle bir şey gelen var mı. Ya da buna benzer bir şey çıkaran. Doktorum çok emin siğil olmadığından.
Busraya Cansucan20 merhaba buna benzer iç dudakta bende de çıktı toplamda 3doktora gittim smear vs testleri yaptırdım ve sonuç temiz çıktı siğil olmadığını vücudun bir şeye tepki verdiğini söyledi doktorlar. Korkudan araştırmadığım şey kalmamıştı içinizi ferah tutun. Doktorlar siğil olduğunda anında anlıyor o yüzden daha fazla kafaya takmadan daha fazla doktora gitmeden araştırmayada son verip hayatıma devam ediyorum
Cansucan20 34_21_23 siğil böyle olmaz nerde görsem tanırım dedi. İlaç kullanmıştım fitil. Alerji yaptı ondan sonra oldu sanırım
Cansucan20 Busraya çok teşekkür ederim. Benim de fitil sonucu oldu sanırım. Fitil alerji yaptı. Aşırı bir yanma yaptı. Benim doktorunda alerjik dedi. Şu an geçti mi peki ? Son durumunuz ne acaba
Busraya Cansucan20 o şeyler geçmedi ama herhangi bir sıkıntıda yaratmadı çoğalma vs de olmadı öylece duruyor ama aşırı bir miktar değil zaten rahatsız edecek kadar ama farkettiğimde tabi baya dikkatimi çekip kendime sıkıntı yaratmıştım
Cansucan20 Busraya benim doktorum da hemen geçmez dedi. İnternetten araştırdığım kadarı ile bir sorun teşkil etmiyormuş. Geçebilir de geçmeyebilir de yazıyor. Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı 🙏🏽 Haftalardır aklım burada.
Busraya Cansucan20 sıkıntı yapacak bir şey yok tabiki ilerlemediği sürece inşallah hiç bir şey olmaz ama içiniz rahat olsunn ☺️